Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 травня 2019, 17:15

Суд переніс розгляд позову Коломойського до НБУ і Приватбанку

Господарський суд Києва переніс на 7 червня розгляд справи про визнання недійсними п'яти кредитних договорів рефінансування Приватбанку і договорів особистого поручительства Ігоря Коломойського за цими договорами. Цю інформацію Укрінформу підтвердили в НБУ.

Господарський суд Києва переніс на 7 червня розгляд справи про визнання недійсними п'яти кредитних договорів рефінансування Приватбанку і договорів особистого поручительства Ігоря Коломойського за цими договорами.
Фото: bbc.com

Із чим це пов'язано

Суд мотивував рішення тим, що Нацбанк повинен надати додаткові документи у цій справі.

Раніше повідомлялося, що 31 травня Господарський суд Києва розглядатиме справу за позовом Ігоря Коломойського до Нацбанку і Приватбанку.

Читайте також: Коломойський намагається заблокувати позов НБУ у Швейцарії

Нагадаємо, 18 квітня 2019 року Окружний адмінсуд прийняв два рішення на користь екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського: скасував договір купівлі-продажу державою акцій банку і визнав незаконним рішення НБУ, яким було визначено перелік пов'язаних з ПриватБанком осіб. Печерський райсуд скасував особисту поруку Коломойського по кредитах рефінансування Приватбанку.

Також раніше повідомлялося, що НБУ подасть касаційну скаргу на рішення судів, якими скасовано розпорядження НБУ про проведення інспекційної перевірки в ПриватБанку напередодні його виведення з ринку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися