Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 травня 2019, 11:43

ЦБТ: відгуки про інтенсивний курс навчання «Беластіум» в ЦБТ-Київ

ЦБТ відгуки: Київ не відстає від інших офісів компанії по кількості випускників курсу

Лідер консалтингових послуг в Україні — група компаній «Центр Біржових Технологій». Свій авторитет компанія заслужила, виконуючи більше 20 років свою основну місію: підвищення фінансової грамотності українців, навчання торгівлі на фінансових ринках та інвестуванню. Для цього фахівцями компанії створюються унікальні продукти. Одна з таких розробок — навчальний курс «ЦБТ Беластіум», випускники якого із задоволенням залишають про ЦБТ відгуки. Київ — одне з великих міст, де двері офісу компанії відкриті для всіх, хто хоче осягнути секрети торгівлі на фінансових ринках і навчитися вигідно інвестувати.

Дмитро Крупенко, керівник ЦБТ-Київ: відгуки клієнтів — найкращий стимул для роботи

ЦБТ: відгуки про навчальний курс надихають

Як відомо, вчитися ніколи не пізно. Особливо якщо це стосується фінансів і можливості збільшити свій дохід. У київській філії ЦБТ працюють професіонали, які готові ділитися своїми знаннями та досвідом з тими, хто не боїться вийти зі своєї зони комфорту і хоче дізнатися, як можна заробити на фінансових ринках. Саме з цією метою кращими експертами та аналітиками ЦБТ розроблений ефективний навчальний курс «ЦБТ Беластіум». Завдяки йому за короткий термін — всього 2 тижні — всі бажаючі можуть отримати необхідні знання та практичні навички в трейдингу. І неважливо, скільки вам років, яка у вас освіта або сфера діяльності. Якщо ви хочете освоїти високооплачувану професію трейдера або самостійно торгувати на фінансових ринках (стати селфтрейдером), курс «ЦБТ Беластіум» — ідеальне рішення. Пройти навчання можна в будь-якій з українських філій компанії, в тому числі і в київському офісі ЦБТ. Відгуки клієнтів підтверджують незаперечні переваги курсу:

  • тривалість — 10 занять;

  • 80% практики і всього 20% теорії;

  • підтримка професіоналів; ЦБТ: відгуки про інтенсивний курс навчання «Беластіум» в ЦБТ-Київ

  • заробіток з перших днів після закінчення навчання.

«ЦБТ Беластіум» — це можливість стати професійним трейдером або почати свій бізнес на фінансових ринках. У будь-якому випадку ви отримаєте фінансову свободу і будете займатися справою, яка приносить гідну оплату праці. У вас не буде ні часових, ні географічних кордонів, так як трейдингом можна займатися в будь-якій точці світу, де є доступ в Інтернет.

Пройдіть курс «ЦБТ Беластіум» в київському офісі і отримайте фінансову свободу

Навчання трейдингу — пріоритетний напрямок діяльності ЦБТ-Київ

Торгівля на фінансових ринках і інвестування відкриває безліч перспектив і приносить хороший дохід. Ті, хто вже оцінив всі можливості такої діяльності і отримують прибуток, залишають про ЦБТ відгуки. Київ, де знаходиться один з офісів компанії, не виняток. Команда професіоналів столичної філії, яка працює під керівництвом Дмитра Крупенко, дає своїм клієнтам максимум корисних знань в сфері фінансів.

Багато українців вважають, що на фінансових ринках заробляють тільки мільйонери і мільярдери. Цей міф вже багато років розвіює ЦБТ. Відгуки тих клієнтів, які стали багатшими завдяки трейдингу, ілюструють його переваги. У багатьох країнах світу торгівлею на фінансових ринках займаються вже давно і успішно. Хочете мати фінансову свободу? Пройдіть курс «ЦБТ Беластіум» і отримайте необхідні знання. ЦБТ — з нами заробляють!

Джерело: Мінфін