Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 травня 2019, 11:25

В «Укрбуд» розповіли про хід будівництва ЖК «Оберіг-2» (відео)

ЖК Оберіг-2 від Укрбуд

У першому будинку житлового комплексу «Оберіг-2», який будується корпорацією «Укрбуд» в Дарницькому районі Києва, активно тривають будівельні роботи. Так, в першій секції вже добігає кінця встановлення віконних систем. Наразі в ній триває утеплення фасаду та прокладення внутрішніх комунікацій — водопостачання, опалення, електропостачання. Вони монтуються на рівні 23 поверху.

У другій секції будинку прокладення комунікацій йде на рівні 16 поверху. Паралельно триває стяжка підлоги на рівні 14 поверху. У третій секції роботи з облаштування внутрішніх комунікацій повністю завершені. У ній також повністю встановлені вікна, закінчені оздоблювальні роботи, роботи зі стяжки підлоги. Закінчується утеплення фасаду мінеральною ватою та триває його фарбування.

Тим часом, у другому двосекційному будинку комплексу тривають монолітно-каркасні роботи на рівні 9 поверху, а муляри працюють на шостому.

ЖК Оберіг-2 від Укрбуд

Житловий комплекс «Оберіг-2» — це проект корпорації «Укрбуд» комфорт-класу, розташований на вулиці Бориспільській в Дарницькому районі Києва. Він передбачає будівництво трьох житлових будинків з підземним паркінгом та комплексним благоустроєм прилеглої території. На перших поверхах будівель будуть розташовані магазини та приміщення соціально-побутового призначення. У дворі — дитячі і спортивні майданчики, зелені зони відпочинку, гостьова автостоянка. Поруч з житловим комплексом також знаходиться стадіон з біговими доріжками та футбольним полем.

Квартири в «Оберіг-2» будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують лише свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом. Перші компоненти системи вже почали встановлювати в окремих житлових комплексах корпорації в Києві. Надалі системою CLAP по мірі введення в експлуатацію обладнуватимуться й інші столичні будинки від «Укрбуд».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися