Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2019, 16:51

Старт другого десятиліття ЖК «Новопечерські Липки»

Novolipki Fest, який відбувся в минулий уїк-енд, відзначив ювілей кварталу не тільки грандіозним святом, де був встановлений новий спортивний рекорд України, але і урочистою презентацією початку продажів квартир VІІ черги кращого в столичному бізнес-класі житлового комплексу

Слоган «Novolipki Fest -10 років разом!» став яскравим відображенням філософії творців проекту — девелоперської компанії повного циклу City One Development і компанії UDP, які послідовно і цілеспрямовано вибудовують чесні і відкриті відносини з усіма учасниками створення цього високоякісного житла з унікальними характеристиками. І в першу чергу з резидентами ЖК «Новопечерські Липки», які стали за ці роки не просто сусідами, а хорошими друзями. Бо як інакше можна назвати людей, які готові ділити один з одним не тільки будні, але і свята.

У цей день ландшафтний парк «Сади світу» став грандіозною «Сімейної зоною». У цьому імпровізованому міні Діснейленді, де крім сцени, на якій виступала зірка популярного серіалу «Школа» Анна Трінчер, були представлені різні розваги для юних резидентів ЖК. Творчі майстер-класи, цікава хімічна лабораторія, салон краси з аквагримом, активні ігри на надувних гірках і батутах, веселі аніматори в костюмах улюблених персонажів і, звичайно, вдосталь солодкої вати і попкорну. Завдяки зусиллям організаторів, серед яких був розташований на території комплексу інноваційний еко-сад Академія Щастя LeapKids, сімейний відпочинок став не тільки веселим, але і пізнавальним.

Фестивальне життя вирувало і в «Спортивній зоні» на території літньї лаунж-зони другої черги фітнес-клубу преміум-класу Gymmaxx. Тут можна було здійснити екскурсію по ультрасучасному спортивно-оздоровчого комплексу, побувати в ексклюзивному SPA, побачити яскраве спортивне шоу або просто відпочити у відритого басейну під пісні чарівної співачки Tayanna. Втім, ексклюзивними виступами найпопулярніших українських виконавців і іменитих спортсменів не була обділена і основна сцена фестивалю.

Неймовірне спортивне шоу, підготовлене відомими стронгменами і кроссфітерамі, стало своєрідним «розігрівом» перед реєстрацією національного рекорду України, який встановив український богатир Павло Гайша. Він проніс коромисло «супер йок» вагою 436 кг на відстань 10 метрів. Але найцікавіше, що в якості вантажу виступили юні жителі кварталу, що стали повноправними учасниками досягнення, присвяченого мешканцям «Новопечерських Липок». І це не випадково, адже тутешній інфраструктурі може позаздрити професійна спортивна база.

А музичний рекорд в це вечір встановили гурти Беz Обмежень і Kazka, які змусили танцювати всіх гостей фестивалю. Причому у деяких з них були особливі підстави для веселощів, адже в цей день вони стали учасники акції і змогли придбати нерухомість за спеціальною ціною. Хоча зі стартом продажів нерухомості VІІ черги комплексу, продумані інвестиції в високоліквідне житло бізнес-класу, стануть доступні кожному. Адже загальна площа нових будинків складе більше 164 00 м², а кількість квартир в них -1250.

Окрім корпоративних стандартів якості будівництва та інфраструктури, безпеки і сервісу, елегантні новобудови в форматі mixed use відзначені яскравим архітектурним ексклюзивом. В унікальних скляних колбах прямо з паркінгу тут будуть рости живі дерева, крони яких прикрасять наземну частину прогулянкової зони.

«Ми вірні нашій репутації компанії-містоутворювача, пріоритетом якої є не тільки комплексний розвиток інфраструктурного наповнення своїх об'єктів, а й створення еталонних зразків нової якості життя і комфортного міського середовища, — сказав президент компанії City One Development Валерій Кодецький. — Сьогодні ми щасливі прийняти в сім'ю «Новопечерських Липок» інвесторів нової черги будівництва і впевнений, що це стане початком довгих і щасливих відносин».

Наталя Кірьянова

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися