Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2019, 11:41

ПриватБанк оскаржив рішення суду за позовами Коломойського

27 травня ПриватБанк подав апеляційну скаргу на рішення Окружного адмінсуду Києва від 18 квітня 2019 року у справі за позовом Ігоря Коломойського про скасування рішення про виведення неплатоспроможного ПриватБанку з ринку за участю держави.

27 травня 2019 року ПриватБанк подав апеляційну скаргу на рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 18 квітня 2019 року у справі №826/7432/17 за позовом Коломойського І.
Фото: Delo.ua

Також 24 травня банк подав апеляційну скаргу у справі за позовом колишнього акціонера банку кіпрської компанії «ТріанталІнвестментс ЛТД» про скасування рішення комісії НБУ про визначення переліку пов'язаних з банком осіб.

Що це значить

  • З урахуванням цього, вказані судові рішення не набрали законної сили та не мають жодних правових наслідків. 

Раніше стало відомо, що Кабмін оскаржив рішення Окружного адмінсуду про визнання незаконним та скасування націоналізації Приватбанку.

Також повідомлялося, що ПриватБанк ініціював судове провадження у Канцлерському суді штату Делавер (США) проти Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова, а також інших фізичних та юридичних осіб.

Водночас 13 травня Шостий апеляційний адмінсуд Києва залишив у силі рішення суду першої інстаціі, який визнав незаконною інспекційну перевірку НБУ в Приватбанку в 2016 році. На підставі цієї перевірки було отримано висновок про неплатоспроможність банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися