Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 травня 2019, 17:19

У ЖК «Академ Парк» закінчують кладку цегли в другому будинку

ЖК Академ Парк от Укрбуд

У житловому комплексі «Академ Парк», який будується корпорацією «Укрбуд» в Святошинському районі Києва, тривають активні роботи у всіх секціях другого будинку. Так, в першій секції завершують покрівельні роботи та укладання плитки в місцях загального користування. Там уже встановлені металопластикові двокамерні вікна, закінчені роботи з прокладки внутрішніх комунікацій (водопостачання, каналізації, електропостачання). Найближчим часом будівельники розпочнуть встановлення дверей в місцях загального користування та в квартирах.

У другій секції закінчена цегляна кладка і внутрішні штукатурні роботи, проводиться облаштування покрівлі та заливка цементної стяжки. Також приблизно наполовину виконані роботи з монтажу внутрішніх комунікацій.

ЖК Академ Парк от Укрбуд

У третій і четвертій секціях завершені монолітні роботи, цегляна кладка йде на рівні 23-го поверху.

У п'ятій секції побудовані 14 поверхів монолітно-каркасної конструкції, а мулярі зводять цегляні стіни на 10 поверсі. У шостий і сьомий секціях монолітно-каркасні роботи ведуться на рівні шостого поверху, а цегляна кладка триває на третьому.

ЖК Академ Парк от Укрбуд

«Академ Парк» — це житловий комплекс від «Укрбуд» комфорт-класу, розташований на бульварі Академіка Вернадського, 24 в Києві, неподалік від станцій метро «Житомирська» та «Святошин». Він складається з двох семисекційних будинків з прибудованим дитячим садком і дворівневим підземним паркінгом. На прибудинковій території житлового комплексу також будуть розташовані дитячі та спортивні майданчики.

Перший 17-поверховий будинок «Академ Парку» був повністю введений в експлуатацію в минулому році. Наразі триває будівництво другого будинку. Він має змінну висотність — від 19 до 25 поверхів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися