Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 травня 2019, 14:33

Бути клієнтом банку і отримувати за це гроші: від 200 до 5000 гривень на місяць. Як це можливо

Українці активно користуються платіжними картами. За даними НБУ, за рік кількість безготівкових операцій зросла на 55,4%.

Змінюється і споживчий досвід. Поява зручних інноваційних сервісів безконтактної оплати ще більше стимулює українців до скорочення розрахунків готівкою. За останній рік кількість безготівкових транзакцій складає 45% всіх операцій українців з картами. Найбільш активно розвивається сегмент карткових P2P переказів. Їх обсяг за підсумками 2018 року досяг 35,8% від усіх безготівкових операцій.

Цікава статистика про використання банківських карт.

Активність українців змушує банки з великим завзяттям боротися за їх лояльність, що тягне за собою народження дуже вигідних умов для клієнтів. Мова про пропозиції, які приносять живі гроші за використання карти. По суті, вам платять за те, що ви клієнт.

В першу чергу, українські банки пропонують різноманітні програми лояльності. Вже складно уявити картку банку, яка не передбачала б кешбек, можливість обміну бонусів або пільги з оплати комісії за використання.

Як отримувати кешбек на всі покупки від Cash`U Club

За своєю суттю програми лояльності мають на увазі перерозподіл доходів банку на користь клієнта. Таким чином, клієнт прямо зацікавлений платити картою більше і частіше.

Найбільш затребувані програми лояльності можна умовно розділити на кілька типів:

— Програми лояльності платіжних систем. Наприклад, MasterCard Rewards має на увазі отримання клієнтом бонусних балів за кожну безготівкову оплату. Потім бали можна обміняти на знижки або сертифікати. Подібним чином, все влаштовано і у Visa — власники карт можуть отримати знижки на оплату готелів, товарів, транспорту та розваг

— Програми лояльності банків. Найбільш поширеними є програми з кешбеком. Тобто повернення частини витрачених клієнтом коштів на його рахунок за підсумками місяця. Кошти можуть повертатися у вигляді грошей або бонусів, які також можна витрачати на різні активності та товари. Найчастіше банк встановлює «стелю» кешбеку на місяць близько 500-1000 грн. Виняток — програма лояльності Альфа-Банку Україна Cash'U CLUB, в якій клієнт може щомісяця повертати 5 000 грн, а сам кешбек досягає 20% — найвищий серед українських банків.

10 речей, які потрібно знати про Кешбек

Друзі в плюсі. Як працюють реферальні програми.

Знедавна банки запустили ще одну цікаву акцію для залучення клієнтів до карткових продуктів — клієнтові пропонують живі гроші, якщо його друзі також оформлять карту банку.

Поки що формат «приведи друга» освоїли лише два українські банки з істотною різницею у винагороді. У мобільному додатку Monobank клієнт може згенерувати посилання і відправити її своєму другові. Як тільки один відкриє карту — обидва клієнта отримають по 50 грн на рахунок.

Нова реферальная програма Альфа-Банку Україна «Запроси друга». За кожного приведеного друга клієнт банку і його друг отримають по 200 грн, що в 4 рази більше ніж у конкурента. Кількість запрошених друзів не обмежується, тому можна заробити 200, 400, 1000 і більше гривень, просто будучи клієнтом банку.

Як це працює

Програма працює за кредитною карткою «Максимум».

Щоб стати учасником програми, необхідно:

  1. Зайти у мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine і знайти в основному меню розділ «Запроси друга». У ньому знаходиться опис програми і кнопка «Поділитися посиланням».
  2. Згенерувати персональне посилання
    Натисніть кнопку «Поділитися посиланням», після чого оберіть кому з друзів ви хочете відправити запрошення на оформлення кредитки «Максимум». Для зручності посилання можна вислати в SMS-повідомленні, популярних месенджерах або по e-mail.

  3. Дочекатися позитивної відповіді від друга
    Другу необхідно буде пройти за посиланням і заповнити коротку анкету для оформлення кредитної картки.

  4. Отримати на рахунок 200 грн
    Як тільки друг отримає карту і зробить першу покупку на суму від 50 грн, на рахунок обох клієнтів буде зараховано по 200 гривень.

  5. Запросити ще більше друзів
    Посилання, яке генерує програма, є багаторазовим. Тобто можна запросити необмежену кількість друзів і заробити 1000 і більше гривень просто завдяки тому, що є клієнтом Альфа-Банку Україна.

Умови карти «Максимум»:

  • Кредитний ліміт до 200 тис грн

  • Кешбек до 20% від покупок: кешбек бонусами становить 0,5% на будь-які покупки і до 20% в окремих категоріях покупок «Супербонуси». Щомісяця в залежності від статусу клієнта в клубі (Bronze, Silver, Gold або Platinum) він може обирати від 2 до 5 категорій, в яких нараховується підвищений кешбек. Сумарно власники карти можуть повертати щомісячно до 5 000 грн, а накопичувати необмежено.

  • Річна відсоткова ставка – 39,99%

  • Пільговий період користування кредитними коштами складає до 62 днів.

  • Можливість отримання розстрочки на покупки від 3 до 24 місяців. Річна ставка за використання розстрочки становить 0,01%, щомісячна комісія — 1,8%. Розстрочку можна оформити на будь-який товар або оплату послуги в Україні або за кордоном вартістю від 1000 грн. При цьому у клієнта є можливість оформити розстрочку протягом 2 тижнів після здійснення оплати. Важлива умова — розстрочка оформлюється тільки при оплаті за рахунок кредитних коштів.

Розстрочка від Альфа-Банку – не безкоштовно, але найбільш вигідно

Коментарі - 1

+
0
BroNiK
BroNiK
27 травня 2019, 15:22
#
Программы лояльности платежных систем MasterCard Rewards забыли добавить важную деталь: начисление бонусов происходит от покупок за рубежом или с зарубежных площадок.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися