Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 травня 2019, 17:09

В «Укрбуд» розповіли про хід будівництва ЖК Genesis

ЖК GENESIS від Укрбуд

У перших двох секціях житлового комплексу Genesis, який зводиться корпорацією «Укрбуд» в Солом'янському районі Києва, тривають монолітні роботи та цегляна кладка. Так, монолітно-каркасні роботи в обох секціях вже закінчені на рівні 13 поверху. Каменярі працюють на рівні восьмого поверху в другій секції, а в першій цегляна кладка ведеться на другому поверсі.

Тим часом, розпочато роботи з облаштування пальового поля в третій секції. Крім того, тривають підготовчі проектні роботи зі створення дворівневого підземного паркінгу.

ЖК GENESIS від Укрбуд

Genesis- це сучасний житловий комплекс від «Укрбуд» комфорт-класу, розташований за адресою Індустріальний провулок, 2 в Києві. Він передбачає будівництво двох будинків з підземним паркінгом і комплексно облаштованим двором без машин. Перший будинок ЖК складається з трьох секцій різної висотності — 21, 18 і 16 поверхів. Будівля зводиться за монолітно-каркасною технологією з заповненням стін червоною керамічною цеглою. На перших поверхах ЖК будуть розташовані магазини, кафе, заклади соціально-побутового призначення, а у дворі — зелені зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики.

ЖК GENESIS від Укрбуд

Квартири в Genesis будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують тільки свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом. Перші компоненти системи вже почали встановлювати в двох житлових комплексах корпорації в Києві. Надалі системою CLAP по мірі введення в експлуатацію будуть оснащуватися й інші столичні будинки від «Укрбуд».

Нагадаємо, що поруч з ЖК Genesis відкрито відділ продажів: по буднях він працює з 9 до 20 години, в суботу — з 10 до 18 години. Для покупки доступні квартири в перших трьох секціях будинку. Майбутнім мешканцям пропонуються варіанти від однієї до чотирьох кімнат, в тому числі дворівневі апартаменти з власною терасою. Площа квартир складає від 33 до 123 м².

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися