Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 травня 2019, 13:10

ЦБТ: відгуки про впровадження інновацій в продукти компанії — підсумки Міжнародної конференції з інвестицій

ЦБТ: відгуки учасників і слухачів міжнародної конференції — висока оцінка наших спікерів.

Сучасний світ розвивається так стрімко, і потрібно не тільки встежити за змінами, а й звернути їх собі на користь. Компанії, які засвоїли цю істину, випереджають конкурентів, активно впроваджуючи в своїй діяльності інноваційні технології. Центр Біржових Технологій чинить саме так. Інновацій — невід'ємна частина роботи і запорука успіху ЦБТ. Відгуки клієнтів компанії одностайні: напрямки інвестування, з якими знайомлять їх в ЦБТ — ідеальний варіант для створення стабільних джерел пасивного доходу.

ЦБТ — відгуки про участь в міжнародному форумі з інновацій в інвестиціях

Рух вперед триває. Свідчення цього — участь в Міжнародній конференції, присвяченій інноваціям в сфері інвестування, що відбулася в кінці травня 2019 року у Варшаві (Польща). На глобальний форум в одному з найвищих хмарочосів Варшави — Warsaw Trade Tower з'їхалися представники кращих брокерських і консалтингових компаній світу.

Україну представляли глава групи компаній ЦБТ Богдан Троцько і керуючий партнер ЦБТ Максим Рудик. Міжнародні експерти приділили увагу економічній ситуації в своїх країнах і представили інноваційні продукти, пропоновані їх компаніями. Гостинні господарі — брокерська компанія TeleTrade Poland, партнер ЦБТ — відкрили конференцію, а відразу слідом своїми ноу-хау поділилися з аудиторією наші експерти.

Про розроблених ним роботів розповів Максим Рудик, керуючий партнер ЦБТ: відгуки учасників конгресу надихають

«Високотехнологічні інвестиційні продукти, що я розробив, дозволяють інвесторам заробляти більше, а часу процесу приділяти менше», — підкреслив Максим Рудик, бізнес-експерт з інновацій в фінансово-інвестиційній сфері і маркетингу. Ці продукти не що інше, як роботи — програми, що ефективно замінюють людину в торгівлі на фінансових ринках. Зокрема, українськими розробниками був представлений один з роботів нового покоління AirStormFX. Цей продукт володіє максимальною інвестиційною привабливістю.

Глава ГК ЦБТ Богдан Троцько: майбутнє інвестування за структурованими продуктами

А ось про те, як на практиці виглядає робота цих інноваційних продуктів, слухачі конференції дізналися від голови ЦБТ. Богдан Троцько продемонстрував глядачам структурований продукт, що складається з двох роботів — консервативного і більш агресивного. Особливо вразили присутніх цифри, що характеризують прибутковість продукту — він дозволяє заробити інвесторові не менше 70% річних.

Український спікер глава групи компаній ЦБТ Богдан Троцько розповів про високоприбуткові структуровані продуктах

Не дивно, що найбільший інтерес польських інвесторів, яких в залі було більше ста, викликали саме доповіді представників ЦБТ. Відгуки, питання, побажання, записи на онлайн-консультації і прохання організувати вебінари — підсумки виступу керівників ЦБТ, які трансформуються в розширення клієнтської бази компанії. Конференція в Польщі — перша в низці подібних заходів. У планах організаторів провести нові масштабні зустрічі в країнах ЄС, в Азії і, звичайно ж, в Україні. А до цього моменту дізнатися про українські інновації в інвестиційній сфері всі бажаючі можуть на сайті ЦБТ.

На конференції виступили експерти з України, Польщі, Угорщини, Португалії та В'єтнаму

Джерело: Мінфін