Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 травня 2019, 13:49

Кабмін позичив «Укроборонпрому» 32 мільйони на фінаудит

Уряд виділив «Укроборонпрому» 32 млн грн на поворотній основі для проведення фінансового аудиту діяльності. Про це на засіданні уряду повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає «Уніан».

Уряд виділив «Укроборонпрому» 32 млн грн на поворотній основі для проведення фінансового аудиту діяльності.
Фото: unian.net

Що відомо

«Ми виділяємо сьогодні на поворотній основі 32 млн грн для« Укроборонпрому », щоб« Укроборонпром »почав глибокий фінансовий аудит своєї діяльності», — сказав прем'єр.

Також Гройсман повідомив, що уряд підготував законопроект, що дозволяє зробити більш відкритим використання коштів держоборонзамовлення.

«Ми вносимо законопроект щодо прозорої роботи« Укроборонпрому », все, що стосується військової техніки і закупівель в цій сфері, це те, що ми обіцяли на попередньому засіданні уряду», — додав він.

Нагадаємо, 15 травня прем'єр Гройсман заявив, що уряд зобов'яже «Укроборонпром» протягом десяти днів визначитися з виконавцем міжнародного фінансового аудиту діяльності держконцерну.

Коментарі - 3

+
0
yarg
yarg
22 травня 2019, 14:39
#
Хорошое решение. грамотное. правда забыли добавить что иностранные аудиторы ничего аудировать не смогут - у них допуска к секретам нет. Значит будут нанимать местных субподрядчиков. И вся эта каша заварилась с предвыборной возни бигуса. Уже 32 миллиона и хз сколько еще.  Гениальный ход.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
22 травня 2019, 18:04
#
Ну так никто не запретит дать допуск и аудиторов пригласить русско-говорящих, чтобы не тратиться на переводчиков.
+
0
yarg
yarg
22 травня 2019, 18:50
#
Та пусть развлекаются. зеленскому гройсман оставил много денег.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися