Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 травня 2019, 15:15

Коломойський вимагав у суді документи про рефінанс ПриватБанку

Господарський суд Києва на вимогу Ігоря Коломойського зобов'язав НБУ надати дані про рефінансування ПриватБанку майже за два десятиліття. Про це повідомила прес-служба Нацбанку, пише НВ Бізнес.

Господарський суд Києва на вимогу Ігоря Коломойського зобов'язав НБУ надати дані про рефінансування ПриватБанку майже за два десятиліття.
Фото: inforesist.org

Що відомо

«Господарський суд Києва 20 травня за розгляді справи № 910/5172/19 за клопотанням позивача І. В. Коломойського зажадав від Національного банку документи з 2000 по 2017 роки за кредитами рефінансування, які були видані ПриватБанку, і призначив наступне засідання на 10:00 30 травня», — повідомили в прес-службі НБУ.

Ідеться про позов екс-співвласника Приватбанку Ігоря Коломойського до ПриватБанку і Нацбанку про визнання кредитних договорів та договорів поруки недійсними.

Читайте також: Стали відомі аргументи суду про скасування націоналізації ПриватБанку

Також суд відмовився роз'яснити ПриватБанку своє рішення про об'єднання в одне провадження п'яти позовів Коломойського про договори поруки, які не пов'язані спільними доказами.

Коментарі - 2

+
+25
Nnn Sss
Nnn Sss
21 травня 2019, 15:54
#
Молодчага...
+
0
Veresoleg
Veresoleg
21 травня 2019, 17:28
#
Ребята хотели «по закону», ой им сейчас это боком выйдет. Смотрим насколько быстро крысы будут спрыгивать с поезда: рошен-мечта.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися