Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 травня 2019, 13:53

Visa купила компанію Earthport

Visa Inc. придбала компанію Earthport, яка надає послуги з проведення транскордонних платежів через найбільшу незалежну мережу ACH (Automated Clearing House).

Visa Inc.
Фото: fool.com

Що це означає

  • Завдяки придбанню компанії Earthport Visa зможе забезпечити грошові перекази по всьому світу через єдину мережу Visa не тільки з карти на карту Visa, а й через банківські рахунки приватних осіб, підприємств і урядових установ.

У компанії зазначили, що, об'єднавшись з технологією Earthport, можна буде створити рішення для багатьох сценаріїв використання, зокрема перерахування зарплати, а також міжнародні перекази між фізичними особами та компаніями. Наприклад, підрядникам з усього світу, які працюють на міжнародному ринку, необхідно отримувати оплату в їх місцевій валюті.

Читайте також: Visa запускає платформу для створення цифрових платіжних продуктів

«Після придбання Earthport компанія Visa зможе розкрити потенціал своїх можливостей з використанням „не тільки карт“, завдяки чому ми можемо запропонувати своїм клієнтам здійснювати платежі і перекази через банківські рахунки по всьому світу», — сказав керівник сервісу Visa Direct компанії Visa Білл Шелі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися