Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2019, 20:06

Головне за тиждень: FinAwards 2019, справи Привату і декларації

15 травня в Києві відбулася знакова подія — церемонія нагородження банків за особливі досягнення — FinAwards 2019. Засновники премії «Мінфін» і Finance. ua разом з авторитетним журі визначили переможців у 15 номінаціях.

Нацбанк програв апеляцію у справі про інспекцію Приватбанку

13 травня Шостий апеляційний адмінсуд Києва залишив в силі рішення суду першої інстаціі, який визнав незаконним інспекційну перевірку Нацбанку в Приватбанку в 2016 році. На підставі цієї перевірки було отримано висновок про неплатоспроможність банку.

У Зеленського припускають можливість повернення Коломойському двох мільярдів

Екс-корпоративний секретар Приватбанку, нинішній член команди Зеленського Вікторія Страхова озвучила варіант угоди з екс-співвласником Приватбанку Ігорем Коломойським.

У ДФС підрахували, скільки українці заробили за минулий рік

У ході деклараційної кампанії 2019 роки українці задекларували загальний дохід в сумі 83,6 мільярда гривень, що майже на 26 мільярдів гривень (45%), більше, ніж минулого року.

Мінфін погасив єврооблігації на 1 мільярд доларів

Міністерство фінансів погасило перший випуск облігацій зовнішньої державної позики під гарантію США на 1 мільярд доларів.

Кабмін ввів спецмито на усі товари з РФ

Кабмін з 1 серпня 2019 року ввів спеціальне мито на товари з РФ, які будуть стягуватися незалежно від інших зборів. Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в середу.

Власникам «євроблях» дали ще 90 днів на розмитнення

Верховна Рада сьогодні прийняла закон, яким відтермінувала на 90 днів введення штрафів за перевищення терміну перебування в Україні транспортних засобів з іноземною реєстрацією. Штрафи вступлять в силу з 24 серпня.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися