Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2019, 13:50

В ЖК «Гармонія» завершуються роботи із облаштування фасаду

У житловому комплексі «Гармонія», що зводиться корпорацією «Укрбуд» в Святошинському районі Києва, завершується облаштування фасаду. В цілому ці роботи виконані на 85%. Стіни із червоної керамічної цегли утеплюються мінеральною ватою і покриваються утеплюючою сіткою, на яку наноситься декоративна штукатурка і фасадна фарба марки Baumit. Для збереження цілісності та дизайну фасаду на ньому також встановлені спеціальні металеві кошики для кондиціонерів.

Раніше фахівці вже завершили встановлення в ЖК «Гармонія» віконних систем REHAU і квартирних радіаторів австрійського бренду Vogel&Noot, а також завершили монтаж загальнобудинкового теплового пункту, що дасть змогу більш економно витрачати енергоресурси.

Житловий комплекс «Гармонія» — це проект корпорації «Укрбуд», що являє собою 25-поверховий будинок комфорт-класу в Києві зі стінами із червоної керамічної цегли. Він розташований на вулиці Стуса,7, в декількох хвилинах ходи від станції метро «Житомирська». На прибудинковій території будуть дитячі та спортивні майданчики, а перші поверхи будинку призначені для приміщень соціально-побутового призначення: офісів, магазинів, кафе і т.д. В пішому доступі від житлового комплексу знаходяться дитячі садочки, школи і спортивний комплекс «Наука».

Квартири в ЖК «Гармонія» будуть обладнані системою розумного дому CLAP, що забезпечує комфорт, безпеку і допомагає власникам економити до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід’ємна частина квартири. Покупці сплачують лише за свої квадратні метри і отримують CLAP разом із житлом. Перші компоненти системи вже розпочали установлювати в двох житлових комплексах корпорації в Києві. Далі системою CLAP по мірі введення в експлуатацію будуть обладнуватись також інші столичні будинки від «Укрбуд».

Інвестиції у нерухомість

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися