Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2019, 9:40

FinAwards 2019: Карта ПриватБанку визнана кращою кредиткою для VIP

Приватбанк на церемонії нагородження FinAwards 2019, яка пройшла 15 травня в Києві, отримав ще одну нагороду — «Краща кредитна карта VIP».

Приватбанк на церемонії нагородження FinAwards 2019, яка пройшла 15 травня в Києві, отримав ще одну нагороду — «Краща кредитна карта VIP».
Оксана Мокану, керівник департаменту з VIP обслуговування ПриватБанку (зліва).

У цій номінації брали участь банківські картки класу gold, platinum, infinite, world, розраховані на заможних клієнтів, які бажають підкреслити свій особливий статус, зі встановленим кредитним лімітом (НЕ овердрафт) від 50 000 гривень, що дозволяють клієнтам користуватися засобами банку в межах встановленого ліміту.

Особливу нагороду «Вигідна пропозиція» в цій номінації отримала «Преміальна картка» від банку Глобус.

Критерії вибору

Щоб визначити переможця, експерти сайтів Finance.ua і Мінфін оцінювали вартість обслуговування карт на місяць за умови поповнення карти на 50 000 грн, здійснення видаткових операцій по карті на суму 20 000 грн і незнижуваного залишку 30 000 грн.

У трійці лідерів опинилися:

Бронза у UKRSIBBANK, «Black Edition». Друге місце зайняв Банк Конкорд з «World Elite». І, на думку авторитетного журі, переможцем номінації «Краща кредитна карта VIP» стала карта від ПриватБанку.

Переваги карти ПриватБанку

Послуги для власників преміальних карт World Black Edition від ПриватБанку:

  • Беззаставний кредитний ліміт до 200 000 грн з пільговим періодом.
  • Туристичний консьєрж, пов'язаний з організацією подорожей або відряджень: від пошуку авіаквитків і планування маршруту до організації і повного супроводу вашої подорожі (квитки, готелі, екскурсії тощо).
  • Програма підтримки дітей, які збираються на навчання за кордон:
  • Послуги для власників преміальних карт World Black Edition від Mastercard.
  • Безкоштовні аеропорт-сервіси від Mastercard в Україні — послуга Fast Line на виліт і приліт, бізнес-зал в зоні міжнародних рейсів в аеропорту «Бориспіль», а також бізнес-центр West в зоні міжнародних рейсів в аеропорту «Жуляни» (Київ).
  • Бізнес-зали Mastercard в Європі — безкоштовний доступ до бізнес-залів в 6 європейських містах: Будапешт, Бухарест, Відень, Прага, Тбілісі, Батумі.
  • Програма LoungeKey — Ваша преміальна карта World Black Edition є пропуском в 888 залів підвищеної комфортності по всьому світу.
  • Програма винагород Mastercard — нарахування балів за покупки за кордоном за картками Mastercard.

Як розповіла Оксана Мокану, керівник департаменту з VIP-обслуговування ПриватБанку, банк не відчуває відтоку VIP-клієнтів, навіть незважаючи на непросту економічну ситуацію в країні.

«Наші клієнти, перш за все, орієнтуються на сервіси і на гарантію виконання цих сервісів. А ми ці гарантії підтверджуємо щодня. Ми, навпаки, бачимо приріст клієнтів, особливо по картах, які випущені в 2017 році — World Black Edition», — зазначає керівник департаменту по VIP-обслуговування ПриватБанку.

Порівняти умови кредитних карт

Нагадаємо, церемонія вручення нагород FinAwards 2019 проходила 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером — платіжна система Mastercard.

Коментарі - 1

+
0
mobl
mobl
17 травня 2019, 11:09
#
Это наверно шутка. есть карты получше
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися