Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2019, 14:39

Пакет Comfort від Альфа-Банку отримав нагороду FinAwards 2019

Фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua вручили нагороди українським банкам, відзначивши особливі досягнення.

Дебетовий «Пакет «Comfort» від Альфа-Банку отримав нагороду FinAwards 2019 в номінації «Краща дебетова карта».

Переваги карти

  • безкоштовне зняття готівки в будь-якому банкоматі України;
  •  нарахування 8% річних на залишок по картці; 
  • безкоштовне обслуговування карти за умови, якщо клієнт протягом місяця оплатив карткою покупки на суму 2 тис грн. або зробив 8 покупок.
  • до 20% кешбеку по карті. 

Друге місце в номінації «Краща дебетова карта» посіла карта inJoy банка Конкорд. Третє місце дісталось карті «Дбайлива» банку ПУМБ.

«Альфа-Банк багато часу, сил і грошей інвестує в розвиток продуктів, тому ми серед лідерів ринку в усіх напрямках. Що стосується дебетових карт, то наша перевага в цьому сегменті була настільки переконливою, що ми виграли обидві номінації — і в сегменті mass, і в vip» — заявив директор департаменту по розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна Євген Благинін.

Оформити платіжну карту в Альфа-Банку 

Специальну нагороду від експертів сайтів minfin.com.ua і finance.ua “Вигідна пропозиція" отримала «Ощадна карта» від Sky Bank

Обираючи переможця в цій категорії, експерти сайтів порахували вартість обслуговування кожної з карток на місяць за умови внесення на картку готівки в розмірі 10000 грн, видаткових операцій на сумму 5000 грн (в пропорції 50 на 50% -готівкових і безготівкових) та незнижувального залишку 5000 грн.

Загалом в рамках номінації «Краща дебетова карта» експертне журі оцінювало карти classic або standart, доступні будь-якому клієнту, без спеціальних умов обслуговування.

Нагадаємо, церемонія вручення нагород FinAwards 2019 проходила 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером — платіжна система Mastercard.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися