Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 травня 2019, 8:58

Реклама якого банку стала найкращою у 2018 році

Користувачі та експерти обрали найкращу рекламну кампанію банківських продуктів за 2018 рік.

За перемогу в номінації «Найкраща рекламна кампанія» змагалися топ-менеджери банків, які провели успішні рекламні кампанії і змогли підвищити впізнаваність бренду.

Переможців визначала команда журі та користувачі сайту «Мінфін». Їх просили відповісти на питання: рекламу якого банку ви пам'ятаєте і на якому ресурсі її бачили? Перемогу отримав банк, за який проголосувало найбільше людей.

До трійки кращих банків, рекламні кампанії яких найбільш запам'яталися користувачам, увійшли Альфа-Банк Україна, monobank і ПУМБ. У підсумку перемогу здобув Альфа-Банк Україна.

«У нас багато хороших продуктів, про які варто розповідати, і ми намагаємося робити це креативно. За що хочу, в першу чергу, подякувати і привітати нашу команду маркетингу. На мій погляд, значною мірою ми завдячуємо перемогою нашій літній кредитній рекламній кампанії, що була присвячена кращій кредитній карті «Максимум» від Альфа-Банку і її перевагам для тих, хто збирається у відпустку.

Наприкінці минулого року ми також запропонували клієнтам travel-карту, з якої 3% усіх оплачених картою щоденних покупок накопичуються на бонусному рахунку. Ці бонуси можна витратити на оплату будь-яких туристичних послуг. Запуск карти супроводжувала цікава рекламна кампанія. Ролик показував сім'ю, яка йде уздовж лінії прибою: все, що чути глядачеві — це шепіт хвиль і крики чайок. Ідея реклами — занурити глядача в атмосферу відпочинку і релаксу, пов'язати наш продукт з позитивними емоціями» — прокоментував перемогу в номінації директор департаменту з розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банку Україна Євген Благінін.

Він також нагадав, що минулого року банк активно просував такі продукти, як «Кредит за 59 хвилин» і депозит «Розумний» зі зростаючою ставкою до 21%.

Банкір озвучив плани на 2019 рік: «Ми намагаємося використовувати максимальну кількість каналів просування: телебачення, інтернет, зовнішню рекламу. Нещодавно Альфа-Банк Україна став учасником програми «Бонус до депозитів» на сайті «Мінфін». Ми пропонуємо клієнтам «смачні умови» та розіграші грошових призів. Наприклад, зараз у нас діє акція по депозиту «Розумний», в рамках якої вкладники можуть виграти 50 тис. грн на здійснення своєї мрії".

Оформити вклад в Альфа-Банку й отримати бонус від «Мінфіну»

Церемонія нагородження кращих банків України FinAwards 2019 пройшла 15 травня у столичному клубі D.Fleur.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися