Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2019, 19:27

FinAwards 2019: У якому банку кращий керівник роздрібного бізнесу

Кращим керівником роздробу за версією FinAwards став заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Минулого року Ощадбанк став лідером на ринку з багатьох напрямків. Його депозитний портфель зростав рекордними темпами, частка банку на ринку на кінець 2018 року досягла 21,92%. Ощадбанк залишається лідером в сегменті кредитування фізичних осіб, а з квітня 2019 року — посідає друге місце за обсягами автокредитування. 

«Банк став першопрохідцем у створенні cashless-простору на найбільших фестивалях національного масштабу Atlas Weekend і Ulichnaya Eda. У найкоротші терміни ми обладнали головну арену країни — НСК« Олімпійський »- 185 POS-терміналами до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018, почали впроваджувати безготівкову інфраструктуру на території найбільшого продуктового ринку країни «Столичний». Ощад одним з перших в Україні впровадив Google Pay і Apple Pay. у червні 2018 роки ми запустили цифрову Prepaid-карту, яка успішно токенізіруется в будь-які мобільні додатки Apple Pay, Google Pay та ін», — розповів «Мінфіну» Антон Тютюн після нагородження.

Розміщуйте депозит з бонусом від «Мінфіну» — отримайте на 1,8% річних більше

Він також нагадав, що преміум-банкінг Ощадбанку визнаний кращим за версією міжнародного видання Euromoney, а також провідних британських журналів PWM (Professional Wealth Management) і The Banker, що входять в групу Financial Times. А кількість користувачів онлайн-платформи «Ощад 24/7» перевищила 3,5 млн. 

Друге місце в номінації дісталося керівникові роздрібного бізнесу Приватбанку Олексію Шабану.

Третє місце посів заступник голови правління з роздрібного бізнесу ПУМБ Себастіан Рубай.

Читайте також: Переможці FinAwards 2019: які банки отримали нагороди

Головний критерій, який визначав переможця в цій категорії — відчутні позитивні зміни в показниках роздрібного бізнесу за підсумками 2018 року: приріст кредитного, депозитного портфелів фізичних осіб, скорочення кількості непрацюючих кредитів, розвиток мережі, оптимізація бізнес процесів, діджіталізація відділень.

Церемонія вручення нагород відбулася 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером — платіжна система Mastercard.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися