Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2019, 16:47

Депозит від monobank — отримав премію FinAwards 2019

Фінансові портали «Мінфін» і Finance.ua вручили нагороди українським банкам. Переможцем в категорії «Кращий депозит» став вклад «12 місяців» від monobank. Саме він отримав премію FinAwards 2019. 

В трійку найкращих токож ввійшли депозит «Стандарт» від А-Банку та депозит «Накопичувальний» від банку Глобус.

Депозит «12 місяців» від monobank дозволяє клієнту розмістити вклад у гривні з максимальною ставкою 17% річних. Мінімальна сума розміщення становить 1 000 грн. Умови депозиту передбачають щомісячну виплату відсотків на карту monobank або їх капіталізацію. По закінченню депозиту клієнт зможе отримати кошти готівкою або на свою карту, відкриту в будь-якому банку України. Депозит можна поповнювати протягом всього терміну. Також передбачена можливість автоматичного продовження депозиту на новий термін.

«Наш проект дуже молодий, але динамічно розвивається. У нас величезна команда бета-тестувальників і тому ми оперативно реагуємо на прохання клієнтів. Так було і з депозитом, адже ми його не планували запускати спочатку. Ми думали, що випустимо тільки картковий продукт. Але клієнти хотіли депозит і ми його зробили. Як бачите, він виявився кращим на ринку, а приріст депозитного портфелю — найвищим в порівнянні з іншими банками. Незабаром ми запустимо «Скарбничку». Також будемо активно розширювати географію переказів. Найбільш обговорюване питання — продукти для бізнесу. Все змінюється і якщо їх сьогодні немає, то завтра, можливо, вони вже з'являться », — заявила заступник голови правління Універсал Банку, на базі якого реалізовано проект monobank, Юлія Акуленко.

Розміщуйте найкращий депозит в Універсал Банку та отримайте бонус від «Мінфіну»+0,75% річних

Також на церемонії FinAwards 2019 банки отримали спеціальні нагороди. Премія  «Лідер онлайн замовлень» — вибір користувачів сайту minfin.com.ua  дісталася депозиту «Ощадний +» банку Альянс. 

Друга спеціальна нагорода «Вигідна пропозиція» за критеріями прибутковості строком на 12 місяців дісталась депозиту «Комунальний» від банку РВС.

У категорії «Кращий депозит» брали участь 20 банківських вкладів для клієнтів-фізосіб у гривні, строком на 12-13 місяців, з щомісячною виплатою відсотків і без можливості дострокового розірвання вкладу.

Церемонія вручення нагород відбулася 15 травня в київському нічному клубі D.Fleur. Організатором заходу виступила компанія BankOnline, а Генеральним партнером — платіжна система Mastercard.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися