Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 травня 2019, 12:17

«ЦБТ Страхування» — захист для вашого бізнесу на фінансових ринках

Захистіть свої гроші за допомогою сервісу ЦБТ Страхування, відгуки про послугу

Кожен, хто займається трейдингом, знає, що ця діяльність передбачає високий рівень стресу. Торгівля фінансовими інструментами завжди пов'язана з ризиком фінансових втрат, і це не змінити. Хоча рівень ризику може бути кардинально різним для азартного новачка і педантичного профі, на ринку бувають ситуації, які практично неможливо передбачити і прорахувати. «ЦБТ Страхування» захистить вас від таких ситуацій. Це послуга Центру Біржових Технологій спрямована на те, щоб зробити життя селфтрейдера спокійною, а його роботу — впевненою. А найголовніше — щоб його депозит залишався при ньому в будь-яких ситуаціях.

Там, де закінчується стратегія, починається «ЦБТ Страхування»

Група компаній «Центр Біржових Технологій» вже більше двадцяти років спеціалізується на навчанні низькоризиковій торгівлі і зайняла в цьому сегменті міцну лідерську позицію. Фраза глави ГК ЦБТ Богдана Троцько: «Заробляти добре — недостатньо, треба заробляти стабільно добре» встигла стати афоризмом, а відсоток невдач серед випускників курсів «ЦБТ Беластіум» — прагне до статистично незначного.

Не ризикуйте даремно, страхуйте свій депозит

Знання, отримані в ЦБТ, дозволяють уникнути «пасток новачків», на яких втрачають гроші дев'ять з десяти недосвідчених трейдерів. Крім того, авторська стратегія Богдана Троцько «Бетмен» і ряд інших унікальних розробок місцевих фахівців є вже готовими алгоритмами успішної торгівлі. Чи означає це, що клієнти ЦБТ захищені від ризиків трейдингу? У всьому, що залежить від людини — так. На жаль, на фінансових ринках трапляються форс-мажори і неадекватні реакції, які можуть призвести до різкої зміни ціни. Це буває рідко, але майже не піддається прогнозу і може позначитися на депозиті вельми сумно. Для таких випадків і існує «ЦБТ Страхування».

Відгуки тих, хто вже встиг оцінити переваги послуги, містять наступну інформацію:

  • рівень захисту — до 100% від депозиту;

  • ціна — від 1% від страхової суми;

  • швидкість — виплати в межах 14 днів;

  • активи — аж до найризикованіших.

Крім того, клієнти часто користуються ще однією можливістю — страховкою поточної ціни товару від зниження, так само, як і від підвищення.

Заробляйте без стресів з Центром Біржових Технологій!

Корисна пропозиція компанії «Центр Біржових Технологій» — страхування депозиту від ризиків на фінансових ринках — це можливість позбавити селфтрейдинг від всіх факторів стресу і зайвих переживань, перетворивши його на справжнє задоволення. Більше вам не доведеться відмовлятися від торгівлі в неспокійні періоди з резонансними новинами. Ви зможете дозволити собі приймати неоднозначні рішення, які в потенціалі принесуть великий прибуток. Адже в гіршому випадку ваш депозит все одно залишиться при вас.

Трейдинг може бути не тільки прибутковим, але і спокійним - доведено ЦБТ

Якщо ви давно хочете збільшити свої заробітки на фінансових ринках, але відчуваєте брак впевненості. Якщо ви перебуваєте тільки на початку шляху, але занадто залякані «страшними історіями» про втрати, щоб рухатися далі. І якщо ви просто віддаєте перевагу продумувати «шляхи відступу» і позбавлятися від зайвого ризику — «ЦБТ Страхування» для вас. Тільки в Центрі Біржових Технологій ви отримаєте преміальні умови щодо захисту свого капіталу. Приходьте в ЦБТ — з нами заробляють!

Джерело: Мінфін