Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 травня 2019, 8:15

Експерт розповів, як зміняться ціни на житло в Києві до кінця року

Ціни на квартири на вторинному ринку київського житла ніяк не зміняться до кінця року, а ось первинний ринок подорожчає на 10%. Про це в інтерв'ю «Українським новинам» повідомив ріелтор Родіон Сороковий.

Ціни на квартири на вторинному ринку київського житла ніяк не зміняться до кінця року, а ось первинний ринок подорожчає на 10%.
Фото: nevsedoma.com.ua

«В середньому зараз ціни на вторинну нерухомість не змінюються. На найближчий 2019 рік вони теж не будуть ні падати, ні зростати. На первинну до кінця року ціни будуть злегка зростати, тому що дорожчає бензин, дорожчають матеріали, підвищуються зарплати для будівельників, відділів продажів », — пояснив Сороковий.

Експерт уточнив, що ціни піднімуться приблизно на 10%. Так, за квітень квартири на первинному ринку в Києві подорожчали на 1,9%.

Інвестиції в нерухомість. Об'єкти Київміськбуду

Отримати пропозицію

Коментарі - 3

+
+15
Kvestor2019
Kvestor2019
13 травня 2019, 9:44
#
Выгоднее в RWS на два года
+
0
Bebi
Bebi
13 травня 2019, 11:02
#
Та піднімайте вже ціни щоб взагалі усілякі приїжджі не купували, Київ не гумовий
+
0
Lamo
Lamo
13 травня 2019, 11:23
#
Динамика цены по-большей части спросом определяется - во многих объектах КГС и УкрБуд, которые изначально жадные цены закладывают, за год строительства они остаются на одном уровне, т.к. плохо соотносится их цена с их предложением. А во многих объектах меньших застройщиков, которые начинают продавать ниже и строят намного быстрее и лучше, цена растет каждый квартал, т.к. люди видят это и вкладываются. В Киеве на первичке за прошедший год комфорт класс так же на 10% минимум подорожал.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися