Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2019, 19:20

Головне за вівторок: зарплата в доларах, бізнес Зеленського і техогляди авто

Міжнародні резерви України становили 20 524,6 млн дол. США (в еквіваленті) станом на 1 травня. У квітні, попри сприятливу ситуацію на валютному ринку, вони зменшилися на 0,5% через значні обсяги погашень за держборгом.

Середня зарплата в доларах досягла рівня 2013 року

Середня заробітна плата штатного працівника в Україні в березні 2019 року в доларовому еквіваленті майже досягла показника березня 2013 року і склала 10 237 грн, або 385 дол.

Зеленський вийшов з бізнесу з гарантією повернення

Новообраний президент України Володимир Зеленський передав свій бізнес — студію «Квартал 95» — в управління бізнес-партнерам з гарантією повернення через п'ять років. Про це повідомив бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір.

Суд скасував 60-мільйонні вимоги податкової до МАУ Коломойського

Шостий апеляційний адміністративний суд скасував вимогу Офісу великих платників ДФС зі сплати авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» 59,96 млн грн податків і зборів.

Водіїв знову зобов'яжуть проходити техогляд

У Міністерстві інфраструктури, в межах виконання угоди про Асоціацію з ЄС, запропонували з 2022 року відновити обов'язковий техогляд приватних автомобілів. Відповідний проект закону опубліковано на сайті відомства.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися