Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 травня 2019, 14:35

Альянс Банк дає можливість повернути до 19% витрачених коштів на шопінгу в Європі разом з мобільним додатком TaxFree4U

Альянс Банк запустив послугу повернення ПДВ (tax free) з покупок в Європі для своїх клієнтів через мобільний додаток TaxFree4U.

За допомогою унікального мобільного додатку англійської компанії TaxFree4U формується експортна декларація, а у свою чергу Альянс Банк повертає ПДВ на картку клієнтів без додаткових комісій з покупок у чотирьох європейських країнах: Іспанії, Італії, Німеччині та Франції.

Партнерство банку з TaxFree4U, завдяки використанню передових мобільних технологій, зробить повернення ПДВ простим, комфортним та вигідним.

Для повернення ПДВ клієнти повинні зареєструватись за допомогою промо-коду «ALLIANCE» в мобільному додатку TaxFree4U  або скористатись формою реєстрації.

Інструкція для клієнтів:

  • після шопінгу користувачеві необхідно сфотографувати чеки та завантажити їх в додаток (обов'язково в день здійснення покупок);
  • з отриманих чеків TaxFree4U сформує декларацію на повернення ПДВ;
  • декларацію потрібно роздрукувати і надати митному офіцеру перед виїздом з ЄС для валідації (відмітки, що підтверджує експорт товару). Без валідації європейської митниці повернути ПДВ неможливо. Для повернення ПДВ у додаток потрібно завантажити номер картки (16 знаків), що відкрита у валюті «гривня» у Альянс Банку;
  • декларацію та оригінали чеків клієнти можуть залишити в боксі біля стійки реєстрації №48 в аеропорту «Бориспіль» або відправити їх Новою поштою в Київ на відділення “Нової пошти" №58. Обов'язково вкажіть номер телефону одержувача +38 063 485 75 30.

Розмістити депозит в Банку Альянс

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися