Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 травня 2019, 15:34

15 травня в Києві відбудеться FinAwards 2019, на якому назвуть кращі роздрібні банки України

15 травня будуть оголошені підсумки конкурсу головної роздрібної премії банків України — FinAwards 2019, засновниками якої є фінансовий супермаркет Finance.ua і сайт про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua.

Конкурс проходить за підтримки Генерального партнера — міжнародної платіжної системи MasterCard.

За словами організаторів, унікальність FinAwards 2019 полягає в тому, що це єдина премія в Україні, в рамках якої банки оцінюються з точки зору клієнтського досвіду. Чесність, доступність, технологічність, лояльність, якість обслуговування — ось основні критерії для визначення переможців.

Ця премія не про те, як банки дивляться на свої продукти та сервіси. Це премія про те, як на них дивляться клієнти, кінцеві споживачі фінансових послуг.

Цього року команда експертів сайтів Minfin.com.ua та Finance.ua спільно з авторитетним журі обирають кращі банки в 15 номінаціях.

Категорія «Продукти та технології»:

  1. Кредит готівкою;

  2. Депозит/Вклад терміновий;

  3. Кредитна карта mass;

  4. Кредитна карта VIP;

  5. Дебетова карта mass;

  6. Дебетова карта VIP;

  7. Кобрендінгова карта;

  8. Інтернет-банк;

  9. Мобільний банк;

  10. Технологічний банк.

Категорія «Впізнаваність та довіра»:

  1. Стійкий банк — банк, якому довіряють;

  2. Народний банк — банк з кращою якістю обслуговування клієнтів;

  3. Рекламна кампанія.

Категорія «Кращий топ-менеджер банку»:

  1. Керівник роздрібу;
  2. Банкір року

Переможців премії 15 травня очікує урочиста церемонія нагородження та FinParty в київському клубі DeFleur.

Організатори запрошують не тільки топ-менеджерів банків, а й команди роздрібного бізнесу, всіх хто щодня вносить свій внесок в його розвиток: керівників з маркетингу, розробці продуктів, продажів, інформаційних технологій, карткового бізнесу. Це унікальна можливість познайомитися і обмінятися досвідом з колегами, відпочити і весело провести час.

«Ми хочемо зібрати разом співробітників банків, які створюють вигідні фінансові продукти для своїх клієнтів, а також забезпечують відмінний клієнтський досвід. Буде драйвово, цікаво і незвично»- розповідає один з організаторів конкурсу, керівник сайту Minfin.com.ua Іван Євтушенко.

«Як лідер платіжного ринку України компанія Mastercard рада виступити партнером премії FinAwards 2019, покликаної відзначити кращі фінансові продукти і практики клієнтського досвіду в банках. Український ринок — дуже динамічний, ми спостерігаємо, як росте попит з боку споживача на інновації, швидкість, простоту і якість обслуговування.

Українські банки дуже прогресивні, багато банківських продуктів можна сміливо назвати не тільки унікальними на локальному ринку, але й в європейському масштабі. Ми раді підтримати вибір журі і користувачів — і відзначити тих, хто сьогодні активно розвиває фінансову індустрію та cashless в Україні», — підкреслила Інга Андрєєва, генеральний директор Mastercard в Україні.

Захід відбудеться у відкритому форматі. Щоб відвідати його, поспілкуватися та обмінятися досвідом з колегами, а також познайомитися з топовими банкірами достатньо купити квиток на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися