Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 травня 2019, 15:30

Капіталізація Apple знову перевищила трильйон

Apple знову є найдорожчою компанією у світі за обсягом ринкової капіталізації. Зараз капіталізація становить 992,66 мільярда доларів, незадовго до цього на короткий термін вона перевищила позначку в 1 трильйон доларів. Про це повідомляє ITC.ua.

Apple знову є найдорожчою компанією у світі за обсягом ринкової капіталізації.
Фото: machash.com

Що відомо

Повідомляється, що після публікації фінансового звіту акції Apple різко зросли в ціні. Протягом невеликого періоду на торгах ціна однієї акції компанії досягла максимального значення — 215,31 долара.

До моменту закриття торгів на біржі NASDAQ 1 травня сумарна вартість акцій компанії знизилася до 992,66 мільярда доларів. Зараз саме у Apple найбільша капіталізація на ринку.

Читайте також: В Україні продаватимуть акції Apple

Компанія Microsoft, яка минулого тижня вперше подолала позначку в 1 трильйон доларів ринкової капіталізації і обійшла за цим показником Apple, перемістилася на друге місце. Її ринкова капіталізація зараз становить 979,92 мільярда доларів.

Третє і четверте місця в рейтингу займають Amazon і Alphаbet з результатами 941,10 мільярда доларів і 812,09 мільярда доларів відповідно. Тобто розрив між мінімальним, тож висока ймовірність нових перестановок в рейтингу.

Нагадаємо, на початку серпня 2018 року Apple стала першою в США публічною компанією вартістю 1 трильйон доларів.

Коментарі - 1

+
0
Алексей Лавренюк
Алексей Лавренюк
2 травня 2019, 16:50
#
А вы говорите биточек мыльный пузырь.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися