Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 квітня 2019, 16:34

Компанія «СС Лоун» запропонувала українцям вигідні умови кредитування

Згідно з умовами, які надає фінансова компанія «СС Лоун», будь-який повнолітній громадянин України може отримати кредит до 10000 гривень без зайвих документів і зволікань. Завдяки онлайн-сервісу залишити заявку на позику і отримати гроші можливо з будь-якого місця. На все знадобиться не більше 15 хвилин.

Ситуація, коли необхідно зайняти невелику суму до зарплатні, може виникнути у кожного: незапланований ремонт автомобіля, хвороба членів сім'ї, вигідна пропозиція купівлі побутової або цифрової техніки і безліч інших.

Послуга мікрокредитування стала досить популярною в нашій країні: кожен третій українець хоч раз в житті брав позику в банку або у фінансовій компанії. Особливість мікрокредитування — можливість вирішити фінансові труднощі, що виникли, у найкоротший період.

Фінансова компанія «СС Лоун» спеціалізується на видачі мікрокредитів населенню вже більше 10 років. Умови, які пропонує компанія, дозволяють взяти кредит без поручителів з мінімальними зусиллями і в найкоротші терміни. До того ж шанси є навіть у тих, кому відмовили в банку.

Щоб отримати кредит, не потрібно збирати великий пакет документів: досить паспорта і ідентифікаційного коду. Ніякі довідки про доходи або рекомендації з місця роботи не знадобляться. Детальніше про те, як отримати кредит без поручителів, можна дізнатися на сайті компанії: https://www.ccloan.ua/ru/kredit-bez-poruchitelej/.

Щоб отримати позику онлайн потрібно:

  • заповнити анкету на сайті, де вказати суму кредиту;

  • вказати номер мобільного телефону та адресу електронної пошти для зв'язку;

  • завантажити скан паспорта та ІПН,

  • підтвердити банківську карту, на яку будуть перераховані гроші.

Представники компанії обіцяють, що увесь процес триватиме не більше 15 хвилин, а ймовірність відмови дуже низька. До того ж компанія «СС Лоун» пропонує українцям найнижчу процентну ставку за такими кредитами — 1,33% на день. Нові клієнти, які звернулися в компанію за позикою вперше, можуть отримати кредит під 0%.

Якщо позика не погашається вчасно, кредитна ставка зростає до 3%. Щоб розрахувати кінцеву суму виплати з кредиту, можна скористатися онлайн-калькулятором на сайті cclown.ua.

Кредит видається до 29 днів. Погасити його можна онлайн в особистому кабінеті на сайті компанії, за допомогою будь-якої платіжної системи або банківським переказом. На сайті перераховані всі можливі способи вчинення виплат з кредиту.

Можливо також і дострокове погашення кредиту. Про умови погашення є детальна інформація в спеціальному розділі на сайті.

Коментарі - 2

+
0
Nikita Vasilievich
Nikita Vasilievich
26 квітня 2019, 16:57
#
«Чтобы получить кредит, не нужно собирать большой пакет документов: достаточно паспорта и идентификационного кода. Никаких справок о доходах или рекомендаций с места работы не понадобится. Подробнее о том, как получить кредит без поручителей можно узнать на сайте компании» — бред. Столкнулся с ситуцией, когда понадобились подобные услуги.Заполнил анкеты на сайте, а там уже стоит указать 2 доверительных лица ( 1 друг\брат\, 2 номер коллеги по работе). После заполнения данных со мной связался оператор и сообщил, что предварительно мой займ одобрен, но стоит указать ЕЩЕ контактные данные одного из родственников. Когда я сообщил, что такой возможности у меня нет, мне удачно ОТКАЗАЛИ в займе :)
Итог прост — много текста о плюсах «конторы», но по факту это просто реклама :)
+
+34
AleksandrBank
AleksandrBank
26 квітня 2019, 17:01
#
1,33% в день * 365 = 485% за год комиссии. И это не процентная ставка как в банках на остаток, это комиссия!

Если не погашаете, то 3% в день * 365 = 1095%.

Один вопрос, Вы на сколько «ущербны» чтобы брать кредиты в таких конторах?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися