Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 квітня 2019, 16:43

У першому будинку ЖК «Чарівне Місто» почали фарбувати фасад

ЖК Чарівне Місто від Укрбуд

Упершій секції першого будинку житлового комплексу «Чарівне Місто», який будується корпорацією «Укрбуд» в Дарницькому районі Києва, закінчили утеплення фасаду мінеральною ватою та розпочали його фарбування. У секції повністю завершено встановлення вікон і квартирних дверей, змонтовано радіатори. Зараз в ній триває монтаж дверей в місцях загального користування.

ЖК Чарівне Місто від Укрбуд

У другій секції шестисекційного будинку також вже встановлені вікна, ведуться покрівельні, фасадні, внутрішні оздоблювальні роботи. Ще у чотирьох секціях скління триває. У третій і п'ятій повністю закінчена цегляна кладка, продовжуються штукатурні роботи. У четвертій секції муляри працюють на рівні 13 поверху, а в шостій розпочато облаштування бетонної стяжки підлоги.

ЖК Чарівне Місто від Укрбуд

ЖК «Чарівне Місто» — це проект корпорації «Укрбуд» комфорт-класу, яким передбачено створення цілого нового мікрорайону з власною інфраструктурою та комплексним благоустроєм прибудинкової території: з торговельним центром, школою з дитсадком, підземними та гостьовими паркінгами, дитячими та спортивними майданчиками, комфортними зонами відпочинку та об'єктами соціально-побутового призначення.

Нещодавно в житловому комплексі, розташованому поряд зі станцією метро «Червоний Хутір», відкрився демонстраційний поверх, де бажаючі можуть безпосередньо на місці вивчити дизайн і оздоблення холів, ознайомитися з якістю будівельних робіт. Відвідати його в супроводі менеджера можна в будні дні з 11.00 до 13.00 і з 15.00 до 17.00, а також в суботу з 10.00 до 12.00. Також нагадаємо, що поруч з ЖК «Чарівне Місто» працює відділ продажу: в будні дні з 9.00 до 20.00, а в суботу — з 10.00 до 18.00.

ЖК Чарівне Місто від Укрбуд

Квартири в ЖК «Чарівне Місто» будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують тільки свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом. Перші компоненти системи вже почали встановлювати в двох житлових комплексах корпорації: клубному будинку преміум-класу Spas Sky на Подолі та в ЖК бізнес-класу «Сонячна Рів'єра» на Микільській Слобідці. Незабаром монтаж розпочнеться в житловому комплексі комфорт-класу «Харківський», розташованому неподалік від станції метро «Бориспільська», а далі системою CLAP по мірі введення в експлуатацію обладнуватимуться й інші столичні будинки від «Укрбуд».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися