Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 квітня 2019, 11:40

Інформація про адмінпослуги НКЦПФР тепер доступна онлайн

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку зробила загальнодоступною в інтернеті інформацію про всі свої адміністративні послуги. Про це йдеться в повідомленні НКЦБФР.

Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку зробила загальнодоступною в інтернеті інформацію про всі свої адміністративні послуги.
Фото: nk.org.ua

Що це означає

  • Перелік послуг, їх вартість та відповідні роз'яснення розміщені в розділі «Єдине вікно».
  • Електронний відкритий доступ до переліку послуг доповнив раніше відкритий фізичний. Щоб подати заяву та інші необхідні документи вже не потрібно замовляти перепустку в приміщення держоргану, доступ до вікна і скриньки прийому документів відкритий для всіх.
  • Співробітники «Єдиного вікна» приймають документи, консультують щодо оформлення замовлень, видають замовлені фізичними або юридичними особами довідки, ліцензії, дозволи.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Нацкомісія з цінних паперів та фондового ринку видала ліцензію Приватбанку для торгівлі цінними паперами.

Коментарі - 1

+
0
Григорий П
Григорий П
17 квітня 2019, 20:55
#
Ну а написать этот перечень услуг и где искать эти «окна», — не не надо? Автор посчитал, что нам и этого хватит, а конкретика не интересна!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися