Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 квітня 2019, 15:19

У столиці відкрили житловий комплекс «Верховина» від «Укрбуд»

ЖК Верховина від УКРБУД

Корпорація «Укрбуд» офіційно відкрила ЖК «Верховина», що знаходиться на проспекті Перемоги, 109 в Святошинському районі Києва. Цей житловий комплекс – один із майже двох з половиною десятків завершених проектів девелопера в столиці. Він представляє собою будинок комфорт-класу неподалік від станції метро «Житомирська»,  що складається з двох секцій різної поверховості. Під будівлею розташований підземний паркінг майже на 2,5 тисячі квадратних метрів, поруч із домом – наземна гостьова автостоянка. Прибудинкова територія новобудови комплексно облаштована, там розташовуються дитячий та спортивний майданчики.

У «Верховині» змонтований індивідуальний тепловий пункт, що дає змогу максимально ефективно використовувати тепло, яке надходить до будинку. Окрім того, не переплачувати за «комуналку» допоможуть індивідуальні теплолічильники, які передбачені для кожної квартири і враховують лише використані мешканцями гігакалорії.

Велику увагу в новобудові приділили питанням безпеки. Вся інформація про стан систем будинку надходить до диспетчерського пункту. Це дає змогу моментально реагувати на будь-які позаштатні ситуації та за необхідності передавати інформацію до відповідних служб.

ЖК Верховина від УКРБУД

На прибудинковій території, у самому будинку і в підземному паркінгу встановлені камери відеонагляду. Безпеку забезпечують працівники професійної служби охорони. Вхід на територію житлового комплексу, до самого будинку і на паркінг здійснюється за допомогою системи контролю доступу. Для цього використовуються програмовані картки-перепустки, вони індивідуально налаштовуються для кожного мешканця та їх гостей.

Будинок зведений за монолітно-каркасною технологією із заповненням зовнішніх та внутрішніх стін червоною керамічною цеглою. На фасаді будівлі, перший поверх якої облицьований керамогранітом, встановлені металеві кошики для кондиціонерів.

ЖК Верховина від УКРБУД

Інтер’єр «Верховини» був розроблений дизайн-студією SOROKINA DESIGN WORKSHOP. У вестибюлях обладнані зони очікування з робочими місцями адміністраторів будинку. На кожному поверсі встановлена зручна навігація. Інтер’єр холів та коридорів виконаний у сучасному стилі, що перегукується з фасадом будівлі.

— Житловий комплекс «Верховина» — це яскравий приклад якісної зміни будинків від «Укрбуд», — зазначив під час відкриття президент корпорації Олександр Лятамбор. — З самого початку цей будинок проектувався як житло економ-класу. Але завдяки переходу корпорації на нові стандарти комфортного життя в ході будівництва він перетворився вже на повноцінний комфорт-клас. Із всіма притаманними йому додатковими перевагами для мешканців.

ЖК Верховина від УКРБУД

З нагоди офіційного відкриття комплексу для мешканців «Верховини» організували розважальну програму з конкурсами, фотозонами, аніматорами та аквагримом для дітей, майстер-класами та іншими розвагами. Окрім того, новосели взяли участь в традиційному для відкриттів будинків від «Укрбуд» розіграші побутової техніки.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися