Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 квітня 2019, 11:43

В Україні запустили першу міжнародну платформу онлайн-аукціонів

Компанія KPMG запустила першу в Україні міжнародну платформу електронних аукціонів з англомовним інтерфейсом KPMG Ukraine Auction Platform. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Компанія KPMG запустила першу в Україні міжнародну платформу електронних аукціонів з англомовним інтерфейсом KPMG Ukraine Auction Platform.
Фото: segodnya.ua

Що це значить

  • KPMG в Україні приєдналася до мережі операторів аукціонів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб із продажу активів неплатоспроможних банків, які реалізуються через систему електронних аукціонів ProZorro.Продажі.

Що це дасть

  • Нова платформа KPMG Ukraine Auction Platform надає змогу залучати для участі в торгах ФГВФО не тільки українських, але й міжнародних інвесторів, що має суттєво пожвавити український ринок проблемних активів.
  • KPMG виступить у якості провідного консультанта для іноземних інвесторів в Україні та надаватиме послуги щодо процесу придбання активів, у тому числі, стосовно початкової перевірки документації.
  • Окрім цього KPMG пропонує оцінку інвестиційних можливостей, юридичні, фінансові та податкові консультації щодо придбання активів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися