Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2019, 17:15

«Телетрейд» — кращий фінансовий консалтинг серед можливих альтернатив

Телетрейд, фінансовий консалтинг, біржовий брокер

Багатьом здається, що для фінансового благополуччя потрібні багаті родичі, «тепла» посада або вдале одруження. Насправді головною умовою забезпеченості є правильне управління своїми грошима. З цим талантом не народжуються, його набувають цілеспрямовано, як уміння читати і писати. А консультанти компанії «Телетрейд» допомагають швидко оволодіти базовими знаннями і відразу ж використовувати їх на практиці.

Знання, які потрібні всім: від студента до пенсіонера

Навчання трейдерів, Телетрейд, відгуки про заробіток на фінансових ринках

Чому компанія активно займається освітньою діяльністю, причому безкоштовно, не обмежуючись своїми клієнтами? Та тому що в «Телетрейд» вважають, не без підстав, що це один із секретів добробуту не тільки окремо взятих людей, а й суспільства в цілому. Численні дослідження підтверджують: вміння грамотно розпоряджатися своїми коштами лежить в основі фінансового благополуччя будь-якої сім'ї, незалежно від рівня доходів. Звичайно, в першу чергу це стосується молоді, за якою стоїть майбутнє.

Але і людям старшого віку не заважає перевірити власні уявлення про особисті фінанси. Тому в своїх лекціях і майстер-класах компанія орієнтується на кілька окремих аудиторій:

  • учні та молодь, які тільки почали заробляти самостійно або шукають, як це зробити;

  • дорослі люди, які зацікавлені в більш ефективному розподілі доходів і плануванні сімейного бюджету;

  • підприємці, які накопичили певний капітал і задумалися про створення додаткових джерел доходу.

Навчання в компанії «Телетрейд» для тих, хто прагне більшого

біржовий брокер Телетрейд, відгуки клієнтів і партнерів

Подача матеріалу з урахуванням специфіки аудиторії дозволяє достукатися до всіх слухачів, незалежно від їх рівня підготовки і інтересів. Однак навчання від «Телетрейд» не обмежується фінансовим «лікбезом». Для тих хто всерйоз зацікавився фінансовими ринками, компанія пропонує поглиблене навчання у професійних трейдерів. При цьому можна обмежитися декількома вступними лекціями або записатися на повноцінний курс підвищення кваліфікації.

Щоб більше дізнатися про місце і час занять, а також підібрати оптимальний для себе варіант, залиште замовлення на навчання на офіційному сайті «Телетрейд». Фахівці компанії зв'яжуться з вами максимально швидко і дадуть відповідь на всі запитання.

Джерело: Мінфін