Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2019, 14:55

У «Укрбуд» розповіли про хід будівництва ЖК «Оберіг-2»

У першому трисекційному будинку житлового комплексу «Оберіг-2», що зводиться корпорацією «Укрбуд» в Дарницькому районі Києва, продовжуються внутрішні штукатурні роботи та монтаж віконних систем. Так, в третій секції вже завершені оздоблювальні роботи, і зараз будівельники роблять стяжку підлоги на рівні 20 поверху. У першій і другій секціях штукатурка стін і стяжка підлоги ведеться на рівні 11-14 поверхів. У першій секції також розпочалось встановлення склопакетів, а в третій секції процес скління повністю завершений.

ЖК Оберіг-2 від Укрбуд

В другому двосекційному будинку комплексу тривають монолітно-каркасні роботи на рівні 8 поверху, а кладка цегли проводиться на 3-му та 4-му. Окрім того, поруч із другою секцією будинку вже змонтований будівельний баштовий кран Terex. В процесі зведення будинку фахівці будуть нарощувати і висоту самого крану.

ЖК Оберіг-2 від Укрбуд

Житловий комплекс «Обергі-2» — це проект корпорації «Укрбуд» комфорт-класу, розташований на вулиці Бориспільській в Києві, найближча станція метро – «Червоний хутір». Він передбачає будівництво трьох житлових будинків з комплексним благоустроєм прилеглої території. На перших поверхах будівель будуть розташовані магазини та приміщення соціально-побутового призначення. У дворі – підземний паркінг, гостьова автостоянка, дитячі та спортивні майданчики, зелені зони відпочинку. Поруч також знаходиться стадіон з біговими доріжками та футбольним полем.

Квартири в ЖК «Оберіг-2» будуть обладнані системою розумного дому CLAP, що забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам економити до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід’ємна частина квартири. Покупці сплачують лише за свої квадратні метри і отримують CLAP разом із житлом. Перші компоненти системи вже розпочали встановлювати в двох житлових комплексах корпорації: клубному будинку преміум-класу Spas Sky на Подолі та в ЖК бізнес-класу «Сонячна Рів’єра» на Микільській Слобідці. Незабаром монтаж розпочнеться в житловому комплексі комфорт-класу «Харківський», що знаходиться недалеко від станції метро «Бориспільська», а далі системою CLAP по мірі введення в експлуатацію обладнуватимуться інші столичні будинки від «Укрбуд».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися