Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 квітня 2019, 9:49

ВР може розглянути введення податку на виведений капітал до виборів

Комітет Ради з питань податкової і митної політики розраховує, що 11 квітня Рада розгляне проект закону про податок на виведений капітал у першому читанні. Про це на своїй сторінці у Facebook написала голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

Комітет Ради з питань податкової і митної політики розраховує, що 11 квітня Рада розгляне проект закону про податок на виведений капітал у першому читанні.
Фото: finclub.net

«Протягом останніх двох тижнів ми всі почули і від бізнесу, і від громадян, чого чекали від влади, в тому числі від парламенту, щоб в Україні була можливість розвивати бізнес. Сьогодні на засіданні Погоджувальної ради звернулася до уряду з пропозицією швидко погодити всі деталі й недоліки, на які вказував МВФ щодо законопроекту №8557 »Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо податку на виведений капітал«», - заявила нардеп.

«Уже в цей четвер, якщо ми приймемо рішення по мовному законопроекту і перейдемо до інших, маємо шанс розглянути проект закону про податок на виведений капітал у першому читанні. Проект, над яким ми працюємо з жовтня 2015 року», - написала Южаніна.

Коментарі - 5

+
+30
Batya16
Batya16
9 квітня 2019, 9:58
#
Мені одному здається, що команда Порошенка намагається передвиборчу програму Зеленського виконати, до другого туру: Імпічмент, податок на виведений капітал. Що далі?
+
0
Kidav
Kidav
9 квітня 2019, 10:07
#
… продаст Рошен )
+
+10
Leroy Jenkins
Leroy Jenkins
9 квітня 2019, 10:46
#
Прийдет ЗЕ и расскажет про свои успехи. В общем ничего нового.
+
0
locustsucol
locustsucol
10 квітня 2019, 0:37
#
Все навпаки. Проблема в тому, що та невелика кількість шанувальників Зеленського, які прочитали його програму, не здивувалися, що 50% того що там написано — вже виконано, а 30% в процесі, що це не робиться за день або навіть за рік. Вони просто не цікавилися нічим що діється у державі, не йшли на вакансії до державних установ, поліцію, що йти змінювати державу. Вони дивилися або 95 квартал, або камеді клаб, або «Слуга народа», або щось того ж інтелектуального рівня, з тим самим відривом від реальності…
А ще більшість шанувальників Зеленського, судячи по їх каментах, зовсім не розуміють як влаштована держава Україна, що написано в її Конституції, та яке значення мають вибори до Верховної Ради, і чим займаються насправді депутати, і що це за люди, і чи роблять вони те, що хоче Президент, не розуміть навіть приблизно, яка частка того, що хоче або не хоче Президент — робиться депутатами, та чому.
+
0
locustsucol
locustsucol
10 квітня 2019, 0:43
#
Це просто вже навіть не смішно бачити такі каменти. Де ви всі були, коли Президент роками говорить про цей податок, і ніяк не міг докричатися до депутатів в раді щоб ті нарешті прийняли цей закон?.. Це просто жах. Що ви за люди?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися