Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2019, 16:57

Tesla оштрафували за шкідливі викиди у довкілля

Зазначається, що штраф наклали за те, що компанія у 2017 році залишила на 90 днів відкритими контейнери із легкозаймистими речовинами, фарбами, розчинниками та іншими сумішами. Ці речовини випаровувались, «викидуючи» у довкілля шкідливі гази. При цьому, дозволу на зберігання цих речовин у відкритому вигляді Tesla не отримала.

Компанію-виробника електромобілів Tesla оштрафували на 31 тисячу доларів, а також зобов'язали придбати обладнання для порятунку людей пожежній станції на 55 тисяч доларів через порушення компанією вимог до викидів шкідливих речовин у довкілля.
Фото: dengi.ua
Компанію-виробника електромобілів Tesla оштрафували на 31 тисячу доларів, а також зобов'язали придбати обладнання для порятунку людей пожежній станції на 55 тисяч доларів через порушення компанією вимог до викидів шкідливих речовин у довкілля. Про це повідомляє The Verge.

Окрім штрафу за порушення, пов’язане із забрудненням довкілля, Tesla зобов'язали придбати обладнання для пожежної станції Фремонту загальною вартістю 55 тисяч доларів, адже зберігання легкозаймистих у відкритому вигляді порушує ще й правила пожежної безпеки.

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
2 квітня 2019, 17:03
#
Эх штрафонули на 1 шт. Тесла модель 3.
+
+4
BobKickass
BobKickass
2 квітня 2019, 18:09
#
А когда за выброс авто в космос оштрафуют?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися