Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2019, 12:32

Ізраїльтяни купили український стартап за 3,75 мільйона

Ізраїльська компанія Perion Network купила український стартап Septa Communications (Captain Growth) за 3,75 мільйона доларів. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», посилаючись на прес-реліз Perion Network.

Ізраїльська компанія Perion Network купила український стартап Septa Communications (Captain Growth) за 3,75 мільйона доларів.
Фото: mind.ua

Що відомо

  • Частину грошей виплатять готівкою у процесі поглинанні компанії. Залишок суми буде прив'язано до досягнення певних KPI в наступні два роки з моменту укладення угоди.
  • Як наголошується в прес-релізі Perion Network, придбання стартапа істотно не вплине на її фінансові результати.

Читайте також: Ajax Systems залучив 10 мільйонів інвестицій

«Завдяки запатентованій технології Captain Growth — Value Unlock — наша синхронізація дасть брендам важливу можливість отримати вигоду з того, що найефективніші інструменти будуть надані потрібним користувачам у потрібний час — для безпрецедентної міжканальної взаємодії», — заявив CEO Perion Network Дорон Герстель.

Довідка

  • Perion Network пропонує рекламні рішення для видавців і брендів.
  • Septa Communications — український стартап, заснований підприємцями Дмитром Білашем і Дмитром Плешаковим в 2017 році. Проект Captain Growth являє собою штучний інтелект, здатний аналізувати рекламу і в кілька кліків управляти маркетинговою активністю клієнтів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися