Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2019, 11:36

У ЖК «Паркова Долина» закінчили цегляну кладку в п'яти секціях першого будинку

В ЖК «Паркова Долина» завершили цегляну кладку в п’ятьох секціях першого дому - Укрбуд

У житловому комплексі «Паркова Долина», що зводиться корпорацією «Укрбуд» в Голосіївському районі столиці, мулярі завершили цегляну кладку в перших п’ятьох секціяхпершого будинку. В інших чотирьох секціях будівлі зведення зовнішніх і внутрішніх стін продовжується на рівні 10-17 поверхів. У першій і другій секціях також повністю завершене скління, в третій воно ведеться на рівні 7 поверху. Окрім того, у всіх трьох секціях продовжується монтаж внутрішніх мереж і комунікацій – опалення, водо- и електропостачання. Ці роботи виконані приблизно на 80%.

В ЖК «Паркова Долина» завершили цегляну кладку в п’ятьох секціях першого дому - Укрбуд

Тим часом, будівельники продовжують зведення другого чотирисекційного будинку житлового комплексу. В його першій секції ведуться монолітно-каркасні роботи на рівні 3 поверху. Ще в трьох секціях облаштовують свайне поле, встановлюють дренажні системи і проводять заливку фундаменту. Також завершене будівництво триповерхового торгово-офісного центру, що розташований на території ЖК, зараз в ньому йде встановлення вікон і монтаж фасаду.

В ЖК «Паркова Долина» завершили цегляну кладку в п’ятьох секціях першого дому - Укрбуд

ЖК «Паркова Долина» зводиться неподалік від станції метро «Васильківська» в Києві. Це проект корпорації «Укрбуд»комфорт-класу, що передбачає створення цілого нового кварталу із власною розвиненою інфраструктурою. Окрім торгово-офісного центру проектом заплановане будівництво дитячого садочку, підземного і гостьового паркінгу, спортивних та дитячих майданчиків. Перші поверхи будинків будуть відведені під офіси, магазини та інші об’єкти соціально-побутового призначення. Також в ЖК передбачені вуличні багатовантажні ліфти, призначені для підйому мешканців на відрізок вулиці, що веде до станції метро. Завдяки такому технічному рішенню шлях до неї значно скорочується і складає всього декілька хвилин пішки.

Квартири в ЖК «Паркова Долина» будуть оснащені системою розумного дому CLAP, яка допоможе економити до 40% на комунальних платежах, забезпечить надійний захист житла і комфорт новоселів. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система з самого початку передбачена як невід’ємна частина квартири. Покупці сплачують лише за свої квадратні метри і отримують CLAP разом із житлом.

Також в житловому комплексі відкритий демонстраційний поверх, де всі охочі можуть подивитись на дизайн та оздоблення холів, перевірити вікна та двері, ознайомитись із якістю внутрішніх робіт.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися