Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 квітня 2019, 11:13

Дмитро Крупенко, керівник ЦБТ-Київ — фіналіст всеукраїнського рейтингу «ТОП-100. Гордість України. Чоловіки»

Номінант чоловічого рейтингу Дмитро Крупенко — фінансист і успішний керівник

Початок весни 2019 року ознаменувався для України не тільки передвиборчими перегонами, а й глобальними соціально значущими проектами. 22 березня в Одесі вшановували номінантів двох національних рейтингів: ТОП-100 «Гордість і Краса України. Жінки» і ТОП-100 «Гордість України. Чоловіки». Більше двох тисяч гостей з України та Європи з'їхалися на церемонію нагородження фіналістів. Одним з яких став Дмитро Крупенко — фінансист, керівник ЦБТ-Київ, експерт в сфері фінансових ринків.

Ельвіра Гаврилова, продюсер проекту, вже в четвертий раз організовує такий масштабний захід. В цьому році фінальне гала-шоу відбулося в чудовому театрі опери та балету і об'єднало представників чоловічого і жіночого рейтингів. Підкреслила масштаб заходу і додала видовищності стометрова червона доріжка, яка виявилася найдовшою в країні — рекорд був зафіксований офіційно представником «Книги рекордів України».

Керівник ЦБТ-Київ Дмитро Крупенко — фінансист, експерт у сфері фінансових ринків

ЦБТ — соціально відповідальна група компаній

ГК Центр Біржових Технологій пишається своїми співробітниками і їх успіхами. Одним з тих, кого талант і працьовитість привели до наміченої мети став Дмитро Крупенко — фінансист, керівник ЦБТ-Київ. До керівника столичного представництва ЦБТ молодий фінансист зріс лише за чотири роки. За його плечима успішне впровадження нової моделі керівництва в ЦБТ-Миколаїв і ЦБТ-Дніпро. Досягнення оцінили власники компанії і перспективний керівник отримав можливість застосувати свої знання і неординарні здібності в київському офісі ЦБТ. Тут він створив потужну команду професіоналів, завдяки яким клієнти компанії отримують якісні послуги і покращують своє фінансове становище. Приносять прибуток клієнтам і фінансові стратегії, розроблені особисто Дмитром Крупенко. Соціальні ініціативи — ще одна іпостась діяльності Дмитра. Завдяки керівнику ЦБТ-Київ та участі компанії в благодійному проекті «Допоможи», сотні жителів столиці, які потребують допомоги, можуть на неї розраховувати. Йдучи по стопах свого вчителя, голови ГК ЦБТ Богдана Троцько, Дмитро Крупенко планує запустити в Києві програму підвищення фінансової грамотності студентів, що вже успішно діє в Одесі.

Нагорода в номінації «Наука і освіта» — визнання заслуг і стимул до розвитку

Керівник ЦБТ-Київ Дмитро Крупенко — фіналіст всеукраїнського ТОПу

Саме популяризація фінансової грамотності серед українців і послужила головним критерієм вибору для редакційної ради, яке розглянуло кілька тисяч заявок, і яке обрало в числі ста кращих Дмитра Крупенко. Заслужену нагороду в номінації «Наука і освіта» він отримав з рук секретаря Одеської міськради Олексія Юрійовича Потапського. «Це перша в моєму житті така значуща нагорода, — зазначив фіналіст. — Я щасливий, що організатори рейтингу оцінили мій внесок в фінансову освіту наших громадян» — підкреслив Дмитро Крупенко, керівник ЦБТ-Київ.

Діяльність фінансового експерта не обмежується стінами фізичного офісу. Він активно ділиться своїм досвідом з користувачами інтернету. Хочете навчитися планувати свій бюджет, вигідно інвестувати або успішно торгувати на світових фінансових ринках? Заходьте на сайт Дмитра Крупенко, читайте його блог і записуйтеся на консультацію.

Джерело: Мінфін