Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 квітня 2019, 11:40

Суд розглянув позов про законність націоналізації Приватбанку

Окружний адміністративний суд Києва завершив розгляд позову Ігоря Коломойського щодо законності націоналізації Приватбанку. 2 квітня відбудуться суднові дебати за позовом, після чого суд прийматиме рішення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

Окружний адміністративний суд Києва завершив розгляд позову Ігоря Коломойського щодо законності націоналізації Приватбанку. 2 квітня відбудуться суднові дебати за позовом, після чого суд прийматиме рішення.
Фото: finance.bigmir.net

Що відомо

  • У судовому засіданні оголошено перерву і надано час сторонам для підготовки до судових дебатів. Наступне засідання відбудеться 2 квітня. Після судових дебатів суд віддалиться на нараду для ухвалення рішення у справі.

 Оформити депозит у Приватбанку


Зазначається, що Коломойський просить суд визнати протиправним та скасувати рішення правління Нацбанку про віднесення Приватбанку до категорії неплатоспроможних, рішення про затвердження пропозиції НБУ про участь держави у виведенні неплатоспроможного банку з ринку, а також рішення ФГВФО про введення тимчасової адміністрації в банку і делегування повноважень тимчасового адміністратора відповідного банку.

Коментарі - 2

+
+110
Jukus
Jukus
1 квітня 2019, 11:53
#
Чую, что решение суда будет вынесено после 21-го апреля)
+
+40
Цой Жив
Цой Жив
1 квітня 2019, 12:01
#
В УкрНафті вже відбувся заколот. З Приватом Коломойський використовує іншу тактику. Але мета та ж.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися