Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 березня 2019, 16:57

ФГВФО оприлюднив список боржників банків-банкрутів

Фонд гарантування вкладів фізосіб опублікував на своєму сайті списки всіх позичальників, керівників і колишніх акціонерів неплатоспроможних банків, які ще мають повернути свої борги, згідно з рішенням судів. Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Фонд гарантування вкладів фізосіб опублікував на своєму сайті списки всіх позичальників, керівників і колишніх акціонерів неплатоспроможних банків, які ще мають повернути свої борги, згідно з рішенням судів.
Фото: slovoidilo.ua

Що це означає

  • Список містить дані про всіх боржників, незалежно від розміру заборгованості. Список складений відповідно до положень статті 6 закону «Про доступ до судових рішень» та містить інформацію, оголошену при винесенні судових рішень публічно.
  • У нього включені особи, які на час їх складання не погасили в повному обсязі суму боргу, визначену до стягнення з них судовими рішеннями.

З огляду на те, що однією з функцій Фонду є продаж прав вимоги до боржників банків, і після продажу права вимоги Фонд не отримує інформації про його стан від нових кредиторів, такі боржники не будуть включені в публікується список.

СПИСОК

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися