Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 березня 2019, 13:22

«Українська біржа» перейшла на нову торгову платформу

З 1 березня «Українська біржа» (УБ) проводить торги на новій торговій платформі. Про це повідомляє прес-служба фондової біржі.

З 1 березня «Українська біржа» (УБ) проводить торги на новій торговій платформі.
Фото: ux.ua

Що це означає

  • У січні-лютому учасники торгів провели бета-тестування нового програмного забезпечення ринку заявок, за підсумками якого торгова система Phoenix була переведена в режим промислової експлуатації.
  • Поточна версія системи приймає адресні і безадресні заявки на укладення угод з купівлі-продажу цінних паперів, а також заявки на укладення угод репо тільки через торговий термінал.

Як підключити

Для підключення брокерських систем інтернет-трейдингу планується використання міжнародного протоколу Financial Interexchange Protocol (FIX), який вже доступний, але працює поки тільки в режимі передачі інформації про ринок без можливості прийому заявок.

  • Всі запити по підключенню торгових терміналів керівництво УБ просить учасників торгів адресувати на електронну пошту trade@ux.uа.
  • Для отримання доступу через FIX протокол «Українська біржа» просить інформаційні агентства і розробників програмного забезпечення для інтернет-трейдингу адресувати запит на електронну пошту help@ux.uа.

Коментарі - 2

+
+2
mary27
mary27
27 березня 2019, 14:49
#
Не прошло и года...)
+
0
RAhunokUA
RAhunokUA
27 березня 2019, 17:36
#
На картинке только бык. А как же медведь, не могут же быть на бирже одни быки? Но медведь неполиткорректно, будем приспосадбиваться к исключительно бычьему рынку :-)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися