Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2019, 15:20

Телетрейд — ваш союзник в підкоренні фінансових ринків

Телетрейд: навчання допоможе осягнути основи трейдингу

Фінансові ринки — невичерпне джерело для заробітку великих грошей. Як показує досвід численних трейдерів-мільйонерів і мільярдерів, починаючи навіть з невеликих сум, можна заробити серйозні гроші. Але для цього необхідно володіти спеціальними знаннями і навичками. Пошук інформації в інтернеті і перегляд відеороликів в YouTube не зробить вас професійним трейдером. Тут потрібен більш серйозний підхід. Група компаній Телетрейд вже понад 25 років не тільки надає доступ до фінансових ринків, а й навчає трейдингу всіх бажаючих.

Ефективне навчання трейдингу від Телетрейд — визнаного лідера на фінансових ринках

«З

Щоб стати фінансово незалежною людиною одного бажання мало. Втілює свої мрії той, хто наполегливо рухається до мети. Першим кроком в напрямку фінансових ринків має стати навчання, без якого неможливо досягти високих результатів в трейдингу. Професійні трейдери ГК Телетрейд готові ділитися своїми знаннями та досвідом з новачками, адже в торгівлі на фінансових ринках немає конкуренції.

Навчальні програми, створені професіоналами компанії Телетрейд, передбачають різні форми навчання — в офісі і дистанційно, в групі і індивідуально. Вибираючи одну з цих форм, ви в будь-якому випадку отримаєте якісні знання та практичні навички, які допоможуть вам освоїти професію трейдера. Завдяки широкій мережі представництв компанії з 200 офісів у більш ніж 30 країнах світу, стати трейдерами мають можливість усі бажаючі. Не кажучи вже про те, що вчитися можна навіть в онлайн-форматі.

Серйозний підхід до навчання і торгівлі на фінансових ринках — основа професіоналізму, завдяки якому трейдери отримують солідний прибуток. А ось до любителів, які хочуть заробляти, але не хочуть вчитися, біржа не благоволить — вони неминуче втрачають свої кошти.

Підтвердження надійності ГК Телетрейд — відгуки клієнтів і співробітників

Кваліфікація і досвід трейдера впливає на його прибуток

Щоб стати професіоналом у фінансовій сфері, недостатньо знати тільки основи трейдингу, потрібно постійно вдосконалювати свої навички. Для цього в компанії Телетрейд проводяться курси підвищення кваліфікації у вигляді тренінгів, семінарів, майстер-класів. Вони включають поглиблене вивчення торгівлі на фінансових ринках, різних видів аналізу, money-менеджменту, психологічної складової і багатьох інших особливостей трейдингу. Всім цим премудростям навчають визнані експерти в сфері фінансових ринків, досвідчені діючі трейдери, які створили свій капітал з нуля. Свою співпрацю з Телетрейд почніть з навчання та оцініть всі перспективи торгівлі на фінансових ринках.

Джерело: Мінфін