Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 березня 2019, 12:39

Ставки за депозитами у валюті зросли у двох банків

Ставки за депозитами в валюті останнім часом переглянули лише три банки. Про це свідчать результати чергового дослідження дохідності банківських депозитів, проведеного «Мінфіном».

Ставки за депозитами в валюті останнім часом переглянули лише три банки.
фото: myfin.by

Максимальну дохідність за річними депозитами  в доларах, як і раніше пропонують Укргазбанк і Альфа Банк — 4,75% річних. Найбільш щедрим в сегменті депозитів в євро також залишається Укргазбанк — до 5% річних.

Зросли ставки

  • МТБ Банк — на 0,1% річних на доларові вклади на 6,9 і 12 місяців і на 0,2% річних за вкладами на 3 місяці. За депозитами в євро — на 0,1% річних за річними депозитами і на 0,2% річних — на депозити на 3 і 6 місяців. Максимальна дохідність депозитів в доларах в цьому банку складає 4,1% річних, в євро — 3% річних.
  • Форвард Банк — на 0,25% річних за депозитами в доларах на 6,9 і 12 місяців і на 0,5% річних — за депозитами на 3 місяці. За депозитами в євро ставки підвищилися на 0,25% на 6,9,12-місячні внески. На 0,5% річних підвищилися ставки на 3-місячні вклади. Максимальна прибутковість депозитів в доларах в цьому банку складає 4% річних, в євро — 3% річних.

Підвищіть ставку дохідності за вашим депозитом на 0,7% річних разом з «БОНУС до депозиту»

Знизилися ставки

  • Промінвестбанк — на 0,9% річних знизив ставки на всі терміни в доларах і на 0,2% годових- по депозитах в євро на всі терміни розміщення. Максимальна прибутковість доларових депозитів і депозитів в євро в цьому банку складає 0,1% річних незалежно від терміну розміщення.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися