Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 березня 2019, 15:09

Apple Pay стає доступним для держателів карток Mastercard від банку «Південний»

Легкий, безпечний та індивідуальний платіжний інструмент.

Відсьогодні держателі карток Masterсard, випущених банком «Південний», отримали можливість користуватися Apple Pay – легким, безпечним та індивідуальним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність.

Безпека і конфіденційність лежать в основі Apple Pay. Коли ви додаєте кредитну або дебетову картку до Apple Pay, безпосередньо номер картки не зберігається ані на пристрої, ані на серверах Apple. Замість цього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і безпечно зберігається в чипі «Безпечний елемент» вашого пристрою. Кожна транзакція авторизується завдяки унікальному одноразовому захисному коду, який генерується динамічно.

Apple Pay дуже просто налаштувати: клієнти можуть додати кредитну або дебетову картку через додаток Wallet. У магазинах розраховуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і більш новими моделями, а також із Apple Watch.

Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки в додатках і на веб-сайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком бічної кнопки і поглядом на iPhone X для підтвердження операції через Face ID. Відтепер немає необхідності вручну заповнювати довгі реєстраційні форми з контактними даними або повторно вказувати дані про доставку і виставлення рахунку. При оплаті покупок у додатках або в Safari Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більш нових моделях. Ви також можете користуватися Apple Pay у браузері Safari на будь-якому Mac (2012 року випуску або більш нової моделі) зі встановленою на комп'ютер системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або більш нової моделі, або безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Apple Pay читайте на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися