Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 березня 2019, 16:10

Fitch підтвердило рейтинги Києва і Харкова

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings слідом за суверенним підтвердило рейтинги Києва та Харкова: довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній і національній валюті на рівні «В-» зі «стабільним» прогнозом. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings слідом за суверенним підтвердило рейтинги Києва та Харкова: довгострокові рейтинги дефолту емітента (РДЕ) в іноземній і національній валюті на рівні «В-» зі «стабільним» прогнозом.
Фото: capital.ua

Довгостроковий рейтинг столиці за національною шкалою підтверджено на рівні «А (ukr)», Харкова — «AA- (ukr)».

Fitch також підтвердило рейтинги єврооблігацій Києва на $115,1 млн із погашенням у 2022 році, випущених через PBR Kyiv Finance PLC's, на рівні «B-».

У Fitch відзначають, що рейтинги Києва і Харкова продовжують стримуватися рейтингами України («В-» зі стабільним прогнозом) і слабким інституційним середовищем для українських місцевих і регіональних органів влади.

Коментарі - 1

+
0
An GenShuo
An GenShuo
18 березня 2019, 17:06
#
Вже розмова пішла про АА та А, що викликає тільки радощі.
Можливо через пару років ми дістанемося рівня BBB і будемо інвестиційно привабливими, бо ще віднедавна в нас був ССС, доречі найвищий рівень який було мною знайдено дореволюційний був B-.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися