Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 березня 2019, 15:23

В «Укрбуд» розповіли про хід будівництва ЖК «Харківський»

У житловому комплексі «Харківський», який зводиться корпорацією «Укрбуд» в Дарницькому районі Києва, будівельники ведуть фінальні роботи в чотирьох секціях комплексу. У них вже встановлені радіатори і основна частина квартирних дверей, закінчується встановлення вікон, утеплюється фасад. На завершальному етапі також знаходяться внутрішні оздоблювальні роботи та прокладання внутрішньобудинкових комунікацій, в тому числі пожежної сигналізації та системи розумного будинку CLAP. Також тривають роботи в триповерховому торговельно-офісному центрі, розташованому на території комплексу.

ЖК Харківський від Укрбуд

ЖК «Харківський» — це проект корпорації «Укрбуд» комфорт-класу. Він являє собою шестисекційний будинок з комплексним благоустроєм і власною розвиненою інфраструктурою, розташований в пішій доступності від станції метро «Бориспільська» та парку Партизанської Слави. Крім торговельно-офісного центру на прибудинковій території будуть розташовані дитячі та спортивні майданчики, підземний та гостьовий паркінги. На перших поверхах будівлі також передбачені приміщення під об'єкти соціально-побутового призначення: кафе, аптеки, офіси, магазини і т.д.

ЖК Харківський від Укрбуд

У ЖК вже збудована та змонтована власна трансформаторна підстанція, а також два з трьох теплопунктів. Завдяки їм будуть мінімізовані втрати енергоносіїв при подачі тепла в будинок. Крім цього, всі квартири обладнуються індивідуальними теплолічильниками та системою розумного будинку CLAP, що дозволяє економити до 40% на комунальних платежах, а також комплексно забезпечує безпеку і комфорт мешканців. Окремо доплачувати за ексклюзивну для будинків «Укрбуд» систему новоселам не доведеться, вона від самого початку передбачена як невід'ємна частина квартири.

Нагадаємо, що дві секції житлового комплексу «Харківський» були введені в експлуатацію восени минулого року. У них розмістилися 136 квартир площею від 32 до 160 квадратних метрів, у тому числі дворівневі з власною терасою.

Коментарі - 4

+
0
ps0661
ps0661
23 жовтня 2019, 11:00
#
Местоположение ЖК не самое лучшее. Всё таки окраина Киева, но это кому как нравится. По карте глянул там рядом Бортничи, поэтому жильцам стоит хорошенько продумать систему вентиляции. Но по сути этим должен заниматься Киевсовет. А так в целом УкрБуД молодцы, был на одном из сайтов и они там предлагают отвлеживать ход строительства. Необходимо заполнить несколько полей с данными. Это безусловно огромный плюс застройщику.
+
0
ShpakAnton
ShpakAnton
23 жовтня 2019, 11:07
#
Очень мне нравятся дома, которые сейчас Укрбуд строит. Современные, качественные. Это наверное единственный нормальный застройщик остался в стране. Подруга кстати в этлм комплексе квартиру взяла-осталась очень довольна!
+
0
realtorusa11111
realtorusa11111
23 жовтня 2019, 11:12
#
Те кто критикует качество воздуха в этом районе, хочу напомнить, что и во всем Киеве эта проблема острая, тут нужно выбирать или переезжать в деревню куда-то или решить проблему по современному, установить в квартире бризер и забыть о существовании этой проблемы. К тому же укрбудовский дом со всеми их вкусностях в виде умного ома и т.п. да и по такой цене очень заманчивое предложение
+
0
valentine10970
valentine10970
23 жовтня 2019, 11:17
#
Позавчера сестра попросила отвезти ее на место стройки ее новой квартиры и была очень обрадована тем что работа кипит и уже почти закончили отделочные работы. Скоро она меня пригласит на новоселье :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися