Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 березня 2019, 17:32

«Телетрейд»: відгуки про кращі інструменти для бізнесу на фінансових ринках

Кожному трейдеру потрібен брокер — це аксіома. Але як вибрати надійного, того, хто зацікавлений в твоєму успіху, а не навпаки? В добу інформації це не так вже й складно — головне, не забувати про критичне мислення. Компанія-старожил на ринку брокерських послуг, яка з 1994 року створила собі залізну репутацію в мережі, — «Телетрейд». Відгуки про неї є на багатьох спеціалізованих сайтах, і велика частина з них описує реальні історії успіху, з фактами і цифрами, що дозволяють новачкам позбутися сумнівів.

На чому заснована репутація «Телетрейд»? Відгуки — найкраща реклама

Брокерів багато, але на їх фоні яскраво виділяється компанія «Телетрейд». Відгуки клієнтів за 25 років роботи компанії переповнили інтернет. Той, хто так чи інакше цікавиться світовими фінансовими ринками, чує назву TeleTrade, а наткнувшись на неї, не втече від маси думок, оцінок, вражень тих, хто вже взаємодіяв з компанією. Атмосфера публічності, в якій діє міжнародний брокер, не його заслуга — вона лише підтверджує його солідну історію присутності на ринку послуг, безпосередньо пов'язаних з інтернетом. Телетрейд — піонер інтернет-трейдингу на пострадянському просторі, і сам факт того, що він до сих пір працює і навіть процвітає, говорить на його користь.

Активний або пасивний дохід на біржі? Обирайте свій спосіб заробляти

Надійність — перша причина успіху компанії, але зручність — друга. Брокер зробив собі ім'я завдяки клієнтоорієнтованості. Причому мова йде про різних клієнтів, адже найрізноманітніші люди хочуть заробляти на біржі. Кому-то важливо приймати рішення самому і повністю контролювати те, що відбувається — для них діють кращі програми навчання трейдингу, консультують експерти, працює технічна та інформаційна підтримка «Телетрейд». Відгуки інших говорять про те, що для них головне — отримувати нехай не такий солідний, але стабільний і низькоризиковий пасивний дохід, витрачаючи мінімум часу і нервів. На другу групу розраховані авторські інвестиційні програми фахівців компанії, що не мають аналогів у конкурентів. Визначитися з тим, що підійде саме вам, допоможуть консультанти при особистій зустрічі або ж на сайті TeleTrade в віддаленому режимі. Вибирайте найбільш підходящий особисто вам варіант і вливайтеся у лави успішних клієнтів «Телетрейд».

Джерело: Мінфін