Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 березня 2019, 16:30

Гройсман доручив місцевій владі встановити тариф на тепло нижче 1400 грн/Гкал

Після подорожчання теплопостачання прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив місцевій владі встановити тариф на тепло для населення на рівні нижче 1 400/Гкал. Про це повідомляють «Українські новини».

Після подорожчання теплопостачання прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив місцевій владі встановити тариф на тепло для населення на рівні нижче 1 400/Гкал.
Фото: dpchas.com.ua

Що відомо


«4 позиції повинні бути кожен день перед вами на столі як план ваших дій. Це енергомодернізації, енергоефективність та приведення ціни тепла при сьогоднішній ціні на газ менше 1 400 гривень / Гкал. Це реально», — сказав Гройсман під час селекторної наради.

Перед цим він підкреслив, що при одній для всіх теплопостачальних підприємств ціною на газ розкид цін на опалення по країні є значним: зокрема, в Івано-Франківську тариф на тепло становить 1 312 гривень / Гкал, а в Луцьку посилання — 1 852 гривень / Гкал .

Крім того, Гройсман доручив органам місцевого самоврядування підготувати детальні плани установки лічильників теплової енергії з метою досягти 100% обліку.

Також прем'єр-міністр доручив звернути увагу на умови контрактів, які укладаються між споживачами і постачальниками комунальних послуг.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що НКРЕКУ підвищила тарифи на тепло у великих містах і облцентрах.

Коментарі - 3

+
+57
Буква Ґ
Буква Ґ
5 березня 2019, 18:04
#
Для начала нада не гнать по трубам газ что еле горит. Поменяют прост методику расчета и цены будут теже.
+
0
gaevie
gaevie
6 березня 2019, 10:06
#
Эх… Выборы
+
+19
Влад Адамов
Влад Адамов
11 березня 2019, 12:00
#
Гройсман брехун и обманщик, какая энергоэфективность, если теплосети топят как в лютые морозы? При чем на вопрос зачем нам такая жара в квартирах, в теплосетях отвечают прямо, что это указание с Киева от кабинет министров, что бы больше собрать денег с людей. То что мы живём давно с открытыми окнами всю зиму, это никого не волнует. Был у родни своей в Запорожье, так у них ещё жарче чем у нас, у них в квартирах + 26. Это приказ ихнего Грека начальника теплосетей. А Гройсман нам говорит о каких- то сказках, энергосбережения.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися