Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 березня 2019, 12:32

В Cyber School розпочався другий набір

У школі підготовки фахівців з кібербезпеки Cyber School стартував новий набір. Щоб вступити — потрібно успішно пройти 4 етапи відбору (онлайн-тести, оффлайн-завдання, інтерв'ю, crash-курс), показати мотивацію та високі моральні якості. Навчання залишається безкоштовним. Прийом заявок триватиме до 9 березня.

«Зі старту першої групи нам надійшла велика кількість запитів — коли ж буде наступний набір. Деякі просто не встигли подати заявки в перший раз. Тому ми вирішили не затягувати з цим і зробити другий набір», — говорить Олексій Барановський, доцент кафедри інформаційної безпеки Національного технічного університету« КПІ ім. Ігоря Сікорського».

На другий курс візьмуть 40 кандидатів, з яких не більше 25 пройдуть crash-курс та перейдуть на основне навчання. Перша група студентів вже пройшла місяць навчання на основному курсі. За цей час хлопці встигли кілька разів відвідати спеціально обладнаний робочий клас для практики курсу CCNA R&S та взяли участь в битві стартапів під час організованої спільно з естонськими партнерами SWG конференції Ukrainian Startup Hunt. Вже з березня на студентів чекає робота з реальними завданнями від партнерів.

«Одне з наших завдань — формування спільноти, де етичні хакери можуть обмінюватися знаннями та досвідом, тому важливо щоб друга група почала навчання паралельно з першою», — підкреслив Дмитро Єрьомін, співзасновник Cyber School та керівний партнер UNIT.City.

Про Cyber School

Cyber ​​School — безкоштовна школа для підготовки фахівців в області кібербезпеки. Школа створена для тих, хто володіє базовими знаннями в програмуванні і цікавиться сферою кібербезпеки. Для тих, хто хоче вибудовувати системи безпеки і захищати інформацію від зовнішніх загроз. Засновники проекту — Олексій Барановський, доцент кафедри інформаційної безпеки КПІ, Єгор Аушев, кофаундер українського проекту Hacken, Дмитро Єрьомін, творець uData School і керуючий партнер UNIT.City та Василь Хмельницький, засновник інвестиційної групи UFuture.

Про Hacken

Hacken — це спільнота білих хакерів і перший децентралізований токен для професіоналів кібербезпеки, заснований на базі платформи Ethereum. Мета проекту — підтримувати зв'язок між блокчейн спільнотами і білими хакерами, які займаються питаннями кібербезпеки, а також просувати ідею хакерської етики та заохочувати законні дослідження мереж і програмного забезпечення.

Про UNIT.City

UNIT.City — перший інноваційний парк в Україні. Місце, де створюється інфраструктура і екосистема для розвитку бізнесу в сфері високих технологій і креативних індустрій. Мета парку — стати центром інновацій та точкою входу в Україні для інвесторів, партнерів і нових технологій з усього світу. Місцем, де концентрація компаній, стартапів, талантів, дослідницьких лабораторій дає умови для того, щоб бізнеси всередині парку росли швидше, ніж поза ним.

Резиденти UNIT.City отримують тут: зустрічі з інвесторами, консультації, доступ до акселеративного і менторським програмами, можливості для створення прототипів продуктів в лабораторіях, налагоджену інфраструктуру для роботи і життя.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися