Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2019, 15:26

UNIT.City випустив оновлення Tech Ecosystem Guide

До каталогу додали більше 60 нових учасників.

  • UNIT.City анонсував масштабне оновлення Tech Ecosystem Guide

  • До збірки додали понад 60 нових учасників та оновили цифри

  • Друге видання планують презентувати на початку 2020 року

Наприкінці січня UNIT.City та фонд WNISEF представили Tech Ecosystem Guide to Ukraine – універсальний огляд українського ІТ-ринку. 28 лютого команда інноваційного парку презентувала велике оновлення гайду. До каталогу додали більше 60 компаній й ініціатив та оновили цифри по ринку.

Так, до розділу R&D-центрів додали Wix, Amadeus, OLX, Ubisoft, TransferWise; до секції стартапів – Restream, YayPay, InkHunter й інші; до підрозділу продуктових компаній – Megogo, Uklon, Tickets.ua, Hotline, Nova Poshta, Work.ua, Rozetka, LUN, Letyshops, Serpstat й інші. Таким чином, гайд розширився на 20 сторінок.

«Ми отримали гарний зворотній зв'язок: сотні коментарів й особистих повідомлень, як з підтримкою, так і конструктивною критикою. Це було важливо, тому що проект експериментальний. Подібний ажіотаж зміцнив нашу віру – ми створили потрібний ринку продукт, треба продовжувати, – говорить Макс Яковер, СЕО та керівний партнер UNIT.City. – Для роботи над оновленням ми залучили Дениса Довгополого, Олексія Вітченко, Дмитра Овчаренка, Тімура Ворону й інших експертів в різних галузях, які люб'язно погодилися нам допомогти. За що їм велике спасибі».

Друге видання Tech Ecosystem Guide планують представити на початку 2020 року. До роботи над новим випуском також запросять експертів та лідерів думок, розроблять аргументовану методологію.

Ініціаторами проекту стали інноваційний парк UNIT.City та фонд WNISEF. Підтримку надали Depositphotos, Sigma Software, SoftServe і O2IT.

Оновлена версія гайду доступна за посиланням.

Про UNIT.City

UNIT.City – перший інноваційний парк в Україні. Місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій й креативних індустрій. Мета парку – стати центром інновацій та точкою входу в Україну для інвесторів, партнерів та нових технологій з усього світу. Місцем, де концентрація компаній, стартапів, окремих фахівців, дослідницьких лабораторій дає умови для того, щоб бізнеси в межах парку зростали швидше, ніж поза ним.

Резиденти UNIT.City отримують тут: зустрічі з інвесторами, консультації, доступ до акселеративних і менторських програм, можливості для створення прототипів продуктів у лабораторіях, налагоджену інфраструктуру для роботи і життя.

Головний інвестор – Василь Хмельницький, засновник інвестиційної групи UFuture.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися