Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 лютого 2019, 14:16

Роналдіньо рекомендує компанію LBLV. Новий етап в кар'єрі відомого футболіста

Обличчям компанії LBLV (міжнародного брокера) став відомий футболіст на ім'я Роналду ді Асіс Морейра або як знає його весь світ – Роналдіньо. На lblv.com представлений слоган – «Інвестуйте з кращими». Сумнівів у тому, що представлена ​​зірка є одним з кращих представників футбольного сектору, немає. Наскільки брокер є найкращим, можуть вирішити лише його клієнти.

Як почати інвестувати з кращими?

Брокерська компанія LBLV пропонує отримувати додатковий прибуток кожному користувачеві, незалежно від рівня підготовки. Звичайно, професійні трейдери можуть працювати з великими капіталами і значно збільшувати свої кошти. Якщо враховувати сучасну платформу брокера LBLV, а також взаємовигідні умови для співпраці.

Для тих, хто тільки починає свою кар'єру на ринку, компанія пропонує не поспішати працювати з реальними фінансами.

1. По-перше, важливо усвідомити базові принципи трейдингу. Варто врахувати, що знання останніх новин світу фінансів необхідна умова для роботи з торговими активами, але не головна. Трейдер повинен розуміти, що впливає на хід котирувань, як курс інструменту поведе себе далі, як мінімум, на підставі історичних даних.

2. По-друге, необхідно розуміти, як функціонує торговий термінал. На lblv.ru представлена ​​програма MetaTrader5 – проста у використанні. Але з огляду на те, що платформа оснащена безліччю специфічних функцій, в роботі трейдеру важливо розуміти механіку процесів.

3. По-третє, брокер LBLV вірить, що новачок може максимально ефективно торгувати зі старту, але кожному необхідне тренування. Прокачати свої навички слід на демо-рахунку. Даний акаунт по функціоналу нічим не відрізняється від реального торгового рахунку, але угоди закриваються віртуальними коштами на LBLV. Роналдіньо свого часу довів, що початківець може працювати на рівень вище професіоналів. На платформі lblv.ru кожен може перевірити себе, можливо, в трейдингу також є свій «Ronaldinho».

У сучасному світі кожен може без проблем отримати доступ до величезної бази інформації, яку можна використовувати в своїх інтересах. Компанія LBLV пропонує інвестувати кошти в торговельні активи, які не складно прогнозувати. У команді брокера досвідчені фінансові експерти. Дані фахівці виступають наставниками, помічниками, в своєму роді, «тренерами» для кожного клієнта.

Компанія LBLV гарантує кожному всебічну підтримку

Рекомендація від Роналдіньо – LBLV як надійного партнера для роботи на ринку, цікава з одного боку. Але вибирати для співпраці дану компанію варто на оцінці умов для роботи, якості сервісу.

Брокер гарантує позиції для торгівлі згідно з міжнародними стандартами, плюс всебічну підтримку. Тільки той, хто готовий вчитися, тестувати нові методики і торгові інструменти, зможе інвестувати свої кошти максимально безпечно і ефективно, компанія LBLV обіцяє максимально допомогти в даному починанні.

Коментарі - 8

+
+1
mary27
mary27
21 лютого 2019, 14:46
#
«Эксперт», что сказать)
+
0
iurii Babii
iurii Babii
20 квітня 2020, 18:44
#
Советую почитать, как компания LBLV «гарантирует каждому всестороннюю поддержку», а особенно откуда эта компания появилась и сколько уже принесла проблем людям.
+
0
katerynakaras
katerynakaras
20 квітня 2020, 20:04
#
Еще одна компания, которая нашла способ высосать из вас деньги. Это все ложь, сама попалась на их уловки, а теперь разгребаюсь с долгами.... Хотя обещаний от аналитиков было много!!!!!!!!!!!
+
0
Blondoff
Blondoff
20 квітня 2020, 20:08
#
Эта компания не выводит мои средства!! Без объяснений причины. У меня на счету осталась круглая сумма, а мне доступ в личный кабинет просто заблокировали! Не ведитесь и не верьте ни в коем случае!!!!
+
0
katerynakaras
katerynakaras
21 квітня 2020, 0:24
#
Они просто «красиво» подводят к сливу депозита.... а когда понимаешь, что тобой просто играли....уже поздно.....ты в долгах.....а депозит слит потому что ты «новичок»!!!!!!!! Так я и есть новичок, зачем же вы тогда аналитиков своих в учителя даете, да еще и комиссию берете!!!!!!!!
+
0
iurii Babii
iurii Babii
20 квітня 2020, 20:53
#
Вот - люди правду начали говорить )) стоило только им почитать эту ложь)) а то « яка у мене красота!» - кричит LBLV )) да да! плавали. знаем. ... на свою голову проблем нажили с этим откровенным сбродом мошенников !
+
0
iurii Babii
iurii Babii
22 квітня 2020, 12:34
#
А сброд даже не пытается отбиваться, ибо знает, что их просто заплюют и заКлюют их жертвы! Представляю, если бы я увидел своего «аналлитика», хватило бы мне слюны , чтобы утопиь его в ней за 90 000 $ убытков, которые он мне причинил ?
+
0
iurii Babii
iurii Babii
28 квітня 2020, 17:51
#
Правда здесь https://minfin.com.ua/blogs/83836276/132962/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися